SRBIJO, RADUJ SE! Povreda Aleksandra Mitrovića je PROŠLOST! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.11.2022

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativci Srbije krenuli su jutros put dalekog Katara, gde će učestvovati na predstojećem Svetskom prvenstvu.

SRBIJO, RADUJ SE! Povreda Aleksandra Mitrovića je PROŠLOST! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Aleksandar Mitrović

Na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija se nalazi 26 fudbalera, a svakako je da je najznačajnije ime Aleksandar Mitrović, koji se poslednjih nedelja muči sa povredom, pa je postojala bojazan oko toga u kakvom je stanju srpski golgeter.

 

 

Ipak, deluje da je Mitrovićeva povreda prošlost i da je Srbin spreman da rešeta mreže na Mundijalu. Srpski fudbaleri su se jutros okupili u Staroj Pazovi, odakle su krenuli autobusom put beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", gde ih u 10 časova očekuje čarter let za Manamu.

Među okupljenim fudbalerima je bio i Aleksandar Mitrović, koji je u autobus ušao bez štaka, u laganom hodu i vidno nasmejan, pa deluje da su svi problemi iza napadača Fulama i da će biti spreman za prvu utakmicu Srbije na Svetskom prvenstvu, koja je na programu 24. novembra protiv Brazila.

Foto: Privatna arhiva

Fudbaleri Srbije kreću na Mundijal u Kataru

Prvenstvo počinje četiri dana ranije, a turnir će otvortiti selekcije domaćina i reprezentacija Ekvadora. Srbija će, posle Brazila, igrati i sa Kamerunom 28. novembra, dok je za 2. decembar zakazan duel sa Švajcarskom.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je povredu doživeo na utakmici sa Švedskom u okviru Lige nacija. Nakon toga je propustio dve utakmice u dresu Fulama, ali je ubrzo usledio povratak na teren. Ipak, Mitrovića nije bilo u poslednja dva prvenstvena meča, pa je postojao strah da neće biti spreman za početak prvenstva.

Ovo će biti drugi Mundijal za Mitrovića, pošto je učestvovao i 2018. godine u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading