Vlahović se pred Mundijal BACIO U TROŠAK! Ozbiljan UDARAC PO DŽEPU uoči Katara! (FOTO)

Autor:

Sport

11.11.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa rešio je da se počasti.

Vlahović se pred Mundijal BACIO U TROŠAK! Ozbiljan UDARAC PO DŽEPU uoči Katara! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Svetsko prvenstvo u Kataru je pred vratima.

Mundijal će se održati od 20. novembra do 18. decembra, a Srbija će se naći u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

"Orlovi" će prvi meč odigrati protiv Brazila, 24. novembra od 20 časova, a dok se sa nestrpljenjem čeka spisak selektora Dragana Stojkovića Piksija koji je dobio i blagoslov sa Ostroga, Dušan Vlahović je rešio da se baci u trošak.

Počastio se fudbaler Juventusa novim automobilom. I to kakvim!

Vlahović je kupio automobil Maserati Grekale Trofeo koji košta oko 115 hiljada evra, a na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj Srbin pozira pored svog novog "mezimca" i jednog od komercijalnih savetnika ove kompanije Frančeska Troita.

Maserati Grekale Trofeo je luksuzni "terenac" (530 KS) koji u sebi poseduje motor Neptun (V6), a dalje karakteristike kažu da najveća brzina koju može da razvije je 285 km/h, dok od "nula do sto" ubrzava za 3,8 sekundi.

Dušan Vlahović je iz Fiorentine prešao u Juventus za 80 miliona evra i najskuplje je zimsko pojačanje u istoriji tima iz Torina te mu nije problem da izdvoji ovoliki novac za automobil. Dok vozi svoju novu mašinu, cela Srbija se nada da će se Vlahović oporaviti od lakše povrede koju ima i da će na Mundijalu biti deo "Orlova". Propustio je poslednjih par utakmica za Juventus, ali se to, sva je prilika, desilo preventive radi kako se ne bi ozbiljnije povredio pred Katar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading