Nemci idu po SVETSKU TITULU: Najveći maler otpao zbog povrede, tu je TALIJA iz Brazila!

Autor:

Sport

10.11.2022

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nego kvalitetan sastav.

Nemci idu po SVETSKU TITULU: Najveći maler otpao zbog povrede, tu je TALIJA iz Brazila!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Nemačke

Poznato je u kom će sastavu fudbalska reprezentacija Nemačke igrati na Mundijalu.

Svetsko prvenstvo održaće se od 20. novembra do 18. decembra u Kataru, a selektor "pancera" Hansi Flik odlučio se za sledećih 26 fudbalera:

GOLMANI: Manuel Nojer (Bajern Minhen), Mark Andre Ter Štegen (Barselona), Kevin Trap (Ajntraht)

ODBRANA: Armel Bela Kočap (Sautempton), Antonio Ridiger (Real Madrid), Tilo Kerer (Vest Hem), Niklas Zile (Dortmund), Matijas Ginter (Frajburg), Niko Šloterbek (Dortmund), David Raum (RB Lajpcig), Lukas Klosterman (RB Lajpcig), Kristijan Ginter (Frajburg)

VEZNI RED: Jozua Kimih (Bajern Minhen), Leon Gorecka (Bajern Minhen), Ilkaj Gundogan (Mančester Siti), Jonas Hofman (Borusija Menhengladbah), Julijan Brant (Borusija Dortmund), Mario Gece (Ajntraht Frankfurt)

NAPAD: Tomas Miler (Bajern Minhen), Serž Gnabri (Bajern Minhen), Liroj Sane (Bajern Minhen), Jusufa Mukoko (Borusija Dortmund), Karim Adejemi (Borusija Dortmund), Niklas Filkrug (Verder Bremen), Kai Haverc (Čelsi), Džamal Musijala (Bajern)

 

 

Na prvi pogled - veoma respektabilan sastav koji bi mogao da se umeša u borbu za titulu. Spoj iskusnih poput Nojera, Gecea, Milera, Gundogana i Gorecke i mlađih Sanea, Haverca, Mukoka i Musijale definitivno uliva strah u kosti.

Zanimljivo je da je sa spiska otpao malerozni Marko Rojs koji se povredio, pa će propustiti i četvrto veliko takmičenje posle Mundijala 2014. i Evropskih prvenstava 2016. i 2021. godine. Na spisku se našlo mesta i za taliju sa Mundijala iz Brazila, Marija Gecea, koji je tada doneo svetsku titulu Nemcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading