VEST KOJU JE SRBIJA NESTRPLJIVO ČEKALA: Dve nedelje uoči Mundijala, stigle NAJNOVIJE INFORMACIJE oko Vlahovića!

Autor:

Sport

09.11.2022

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin ima probleme sa povredom još od susreta sa Benfikom na "Lužu", ali prema rečima trenera torinskog gganta Masa Alegrija stvari se odvijaju u dobrom smeru.

VEST KOJU JE SRBIJA NESTRPLJIVO ČEKALA: Dve nedelje uoči Mundijala, stigle NAJNOVIJE INFORMACIJE oko Vlahovića!

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović

Fudbaleri Juventusa u četvrtak gostuju Veroni u okviru Serije A, a trener torinske "stare dame" Masimilijano Alegri otkrio je kakvo je stanje napadača Dušana Vlahovića.

Dobra vest za fudbalsku Srbiju je da njegov oporavak teče kako treba, a već sutra bi mogao kao "džoker" da se nađe na terenu, iako još uvek "kuburi" sa "zapaljenjem".

- Jednostavno, muči ga to zapaljenje. Juče je trčao i sve je išlo bolje, videćemo danas. Ako bude dostupan, biće to dobro za Juventus, biće na klupi - naveo je Alegri koji se već oprostio od Skudeta.

Napoli ima sjajnu sezonu. Ako nastave ovako, niko neće moći da se nada osvajanju šampionata - reči su italijanskog stručnjaka čiji izabranici trenutno zaostaju čak 13 bodova za liderom šampionata Italije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Napoli deluje nedostižno - Masimilijano Alegri

Dakle, ohrabrujuće je stanje Vlahovića, ali je pod upitnikom nastup Aleksandra Mitrovića na Svetskom šampionatu. Selektor "Orlova" Dragan Stojković Piksi u ponedeljak će saopštiti spisak putnika za Katar, a do početka prvenstva ostalo je još dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Novak ilic

09.11.2022 15:26

Wwwpsyultra@fmail.com i da se lepo proveli na kraju krajeva sveta koji se nalazi Huawei