Zvezdino dete nastavlja da CEPA MREŽE: "Ubio je pauka", hoće li naći mesto u avionu za Katar? (VIDEO)

Autor:

Sport

21.10.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin igra maestralno i koristi svaki minut na terenu.

Zvezdino dete nastavlja da CEPA MREŽE: "Ubio je pauka", hoće li naći mesto u avionu za Katar? (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Joveljić

Fudbaler Los Anđeles Galaksija, Dejan Joveljić, nastavio je da rešeta mreže u Americi.

Zvezdino dete strah je i trepet za golmane "preko bare", pa je i u porazu od gradskog rivala Los Anđeles FC-a, postigao pogodak i to posle jednog minuta na terenu!

Gubio je Galaksi sa 2:1 u prvoj rundi plej-ofa, bio je pred eliminacijom, a Joveljić je ušao u igru u 84. minutu i šezdesetak sekundi kasnije "ubio je pauka" u golu protivničkog čuvara mreže, te obradovao sve navijače svoje ekipe.

To ipak nije bilo dovoljno za produžetak jer je Galaksi primio gol u trećem minutu nadoknade i završio takmičenje u MLS-u ove sezone porazom od gradskog rivala rezultatom 3:2.

 

 

Prosto je neverovatno da Joveljić nije više vremena provodio na terenu jer je ove sezone uspeo da postigne čak 16 pogodaka za 1270 minuta koliko je proveo ukupno na terenu. Uz to, upisao je i tri asistencije, pa je u akcijama za gol učestvovao na svakih 67 minuta. 

Ovo je zaista impresivna statistika koja postavlja pitanje - da li Dejan Joveljić zaslužuje da se nađe na spisku putnika za Katar. Verujemo da će đak omladinske škole Crvene zvezde naći mesto na širem spisku, ali je možda baš on odlična opcija za džokera koji će, uz Luku Jovića, menjati Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića.

Joveljić je do sada upisao dva nastupa za reprezentaciju (prijateljski mečevi protiv Jamajke i Japana), a u svojoj karijeri, pored Los Anđeles Galaksija, nastupao je još i za Crvenu zvezdu, Ajntraht iz Frankfurta, Anderleht i Volfsberger.

Šta vi mislite, da li Dejan Joveljić zaslužuje poziv za Mundijal?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading