UŽASNE VESTI ZA PORTUGAL! Napad drastično oslabljen, važan šraf propušta Mundijal: Biće van terena MESECIMA!

Autor:

Sport

18.10.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fernando Santoš moraće da nađe alternativu.

UŽASNE VESTI ZA PORTUGAL! Napad drastično oslabljen, važan šraf propušta Mundijal: Biće van terena MESECIMA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Liverpula, Diogo Žota, propustiće predstojeće Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Da Žota neće ići u Katar potvrdio je trener "redsa" Jirgen Klop:

- Žota neće igrati na Svetskom prvenstvu, doživeo je ozbiljnu povredu lista. Ne mogu da kažem tačno vreme odsustva, ali su u pitanju meseci - rekao je Klop na konferenciji za medije pred meč sa Vest Hemom.

Ovo je loša vest za Portugalce, ali i za tim sa "Enfilda" pošto je od njegovog povratka na teren Liverpul zaigrao bolje i videlo se koliko je on važan igrač za tim. Sada ni engleski tim, a ni nacionalni tim neće moći da računaju na njega i to narednih nekoliko meseci najmanje. 

Žota se povredio na derbiju protiv Mančester sitija i to u sudijskoj nadoknadi. Na nosilima je iznet sa terena i moglo je odmah da se zaključi da situacija nije ni malo naivna, sada je to i potvrđeno.

Diogo Žota važan je šraf portugalske mašinerije koju sa klupe predvodi Fernando Santoš. On je do sada za nacionalni tim odigrao 28 utakmica na kojima je postigao deset golova i, da nema povrede, sigurno bi bio u avionu za Katar.

Portugalac je tokom karijere branio boje Vitorije iz Gimaraeša, Atletiko Madrida, Porta, Vulverhemptona i Liverpula. Sa reprezentacijom je osvojio Ligu nacija, a sa Liverpulom FA Kup i Liga Kup.

Do sada je u karijeri odigrao 309 utakmica na kojima je postigao 105, a namestio 54 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading