DA SE RAZNEŽIŠ! Fudbaleri Milana se PRIPREMAJU u Australiji, a EVO ko pravi društvo Luki Joviću (FOTO)

Autor:

Sport

29.05.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac uživa u Pertu.

DA SE RAZNEŽIŠ! Fudbaleri Milana se PRIPREMAJU u Australiji, a EVO ko pravi društvo Luki Joviću (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Milana su se zaputili u daleku Australiju, gde ih očekuje prijateljski meč sa Romom u Pertu 31. maja.

Sa njima će biti i srpski reprezentativac Luka Jović, koji će poslednji put ove sezone istrčati na teren u klupskim bojama, samo dve nedelje pre početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Republika

Foto: fOTO: fk Milan

 

Luka Jović se nalazi na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija i predstavljaće Srbiju na Evropskom prvenstvu, koje se održava od 14. juna do 14. jula. Njegovo prisustvo na terenu u Australiji predstavlja važan deo priprema za ovaj veliki događaj.

Foto: fOTO: fk Milan

 

Pored treninga i priprema za meč, Jović koristi vreme u Australiji za druženje sa saigračima, ali i za upoznavanje sa lokalnom faunom. Fotografisao se sa koalom, jednom od najpoznatijih atrakcija ove zemlje. Ovaj prizor raznežio je i njegovu verenicu, manekenku Sofiju Milošević, koja je na svom Instagramu podelila ovaj sladak trenutak.

Foto: fOTO: fk Milan

 

Milan je završio sezonu u Seriji A na drugom mestu sa 75 bodova, iza Intera koji je osvojio šampionsku titulu sa 94 osvojena boda. Ovaj uspeh predstavlja veliki podstrek za tim pred narednu sezonu, a učešće Jovića u ovom uspehu svakako je doprinelo njegovoj reputaciji kao vrhunskog fudbalera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading