NEREDI U NAJAVI! Navijači finaliste LK stižu na stadion OMRAŽENOG rivala! Sve je u PRIPRAVNOSTI, EVO koliko će policajaca sprečavati HAOS!

Autor:

Sport

29.05.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra na stadionu u Atini.

NEREDI U NAJAVI! Navijači finaliste LK stižu na stadion OMRAŽENOG rivala! Sve je u PRIPRAVNOSTI, EVO koliko će policajaca sprečavati HAOS!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon uspešno sprovedenih merama bezbednosti, Olimpijakos i Fiorentina su spremni za finalni okršaj Lige Konferencija koji će se održati u sredu uveče.

Domaćin se trudio da sve protekne bez velikih incidenata, a nakon spekulacija da će završni meč možda biti premešten zbog visokog rizika, Grci su uspeli da garantuju potrebnu bezbednost akterima.

Okupljanje čak 5000 policajaca oko stadiona "Aja Sofija" svedoči o ozbiljnosti Grčkih vlasti u nameri da obezbede mirno odvijanje utakmice. Osim toga, na snazi je i zabrana upotrebe helikoptera i dronova iznad određenih delova Atine, što dodatno doprinosi osećaju sigurnosti.

Foto: www.profimedia.rs

fudbaleri Olimpijakosa

Postoji opravdani strah od mogućih sukoba navijača dve ekipe, ali i pristalica AEK-a sa suparnicima iz Olimpijakosa, koji dolaze u njihov kraj. Sveža sećanja na incident tokom leta, kada je ubijen navijač AEK-a nakon sukoba pre meča sa zagrebačkim Dinamom, dodatno podstiču oprez i brigu za bezbednost.

Zanimljivo je da se finalni meč Lige konferencije održava u Atini, što predstavlja izuzetnu priliku za grčki fudbal. Domaćin se trudi da sve protekne bez incidenata i da se fudbalski spektakl odigra u atmosferi sportskog nadmetanja, bez bilo kakvih neželjenih događaja.

Nakon mnogobrojnih spekulacija, finalni okršaj između Olimpijakosa i Fiorentine će se odigrati u Atini uz visoke mere bezbednosti. Svi akteri su spremni da pruže svoj maksimum na terenu, dok vlasti brinu o sigurnosti i mirnom održavanju sportskog događaja. Navijači će imati priliku da uživaju u fudbalskom spektaklu, uz nadu da će se utakmica završiti u duhu fer pleja i sportskog nadmetanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading