SVE JE UTANAČENO! Na Marakanu STIŽE Piksijev "orao"!

Autor:

Sport

29.05.2024

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je da se dva kluba dogovore oko obeštećenja.

SVE JE UTANAČENO! Na Marakanu STIŽE Piksijev "orao"!

Foto: Starsport

Transfer politika TSC-a jasno govori da će Nemanja Stojić vrlo brzo promeniti sredinu. Tokom sezone učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope je angažovao nekadašnjeg prvotimca Partizana Makija Banjka, koji je trenirao sa klubom iz Bačke Topole, ujedno se privikavao na novu sredinu, ali će pravo nastupa steći tek sa početkom nove sezone.

U međuvremenu, Nemanja Stojić je očigledno na izlaznim vratima trećeplasiranog tima Super lige Srbije, a u prilog tome govori i činjenica da je TSC angažovao još jednog štopera. U klub koji sa klupe predvodi Žarko Lazetić stigao je hrvatski internacionalac Luka Capan. Ovaj momak je rođen 1995. godine, i zvanično je prvo pojačanje Topolčana u letnjem prelaznom roku. Hrvatski centralni defanzivac koji je prošao fudbalsku školu Dinama iz Zagreba igrao je za Lokomotivu, Rijeku, za tursku Bursu i za mađarski Honved. U TSC je stigao iz grčkog tima Kifisiasa.

Foto: Starsport

Nemanja Stojić

Na izlaznim vratima TSC-a je reprezentativac Srbije Nemanja Stojić, već smo pisali da je igrač dogovorio lične uslove sa Crvenom zvezdom, odnosno da je ostalo da se klubovi dogovore o visini obeštećenja.

Kako sada stvari stoje, prilično je izvesno da će Stojić pojačati šampiona Superlige, koji od štopera trenutno na raspolaganju ima takođe reprezentativca Srbije Uroša Spajića i Nasera Đigu, čiji je ugovor otkupljen. Od kluba su se u poslednjem meču u sezoni protiv Čukaričkog oprostila dva štopera, Aleksandar Dragović koji se vratio u matičnu Austriju iz Beča i Nemanja Milunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading