ČISTA EMOCIJA ĆAVIJA NA OPROŠTAJU OD BARSE! "Savest mi je ČISTA! Uradili smo OVO"!

Autor:

Sport

25.05.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni as potvrdio odlazak iz katalonskog giganta.

ČISTA EMOCIJA ĆAVIJA NA OPROŠTAJU OD BARSE! "Savest mi je ČISTA! Uradili smo OVO"!

Foto: Tanjug/AP

Ćavin Ernandez

Vest o odlasku Ćavija Ernandeza iz Barselone na kraju sezone izazvala je pomešane emocije među navijačima katalonskog kluba.

U saopštenju, odlazeći trener izrazio je svoje prihvatanje i poštovanje prema odluci, naglašavajući potrebu za promenom pravca kluba. Iako ove godine nisu ostvarili svoje ciljeve, Ćavi je naglasio da je zadovoljan ukupnim učinkom i izrazio zahvalnost za priliku da vodi ekipu koju voli.

- Savest mi je čista. Ako gledamo generalno - srećan sam, uradili smo dobar posao čak i ako ove godine nismo ostvarili ciljeve. Zadovoljan sam i zahvalan - rekao je Ćavi pred sutrašnji duel protiv Sevilje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hansi Flik

Legendarni vezista je ponovio da se zahvaljuje Laporti i Upravnom odboru što su mu dali šansu da trenira „klub svog života”.

- Ovu odluku su doneli razmišljajući o klubu i činjenici da mu je potrebna promena pravca. Ja to mogu samo da prihvatim i poštujem - istakao je Ćavi Ernandez.

Dok se klub priprema za tranziciju, svi pogledi su uprti ka njegovom već viđenom nasledniku Hansiju Fliku. Široko se očekuje da će nemački stručnjak preuzeti ulogu, donoseći sa sobom novu perspektivu i strategiju za renomiranog giganta sa Nou Kampa.

Bez obzira na rezultat utakmice u Andaluziji, Barselona će ostati na vicešampionskoj poziciji, jer je Đirona La ligu završila sa 81 bodom, jednim manje od Katalonaca, koji tek treba da izađu na teren "Ramon Sančez Pishuana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading