BUM! BAJERN MINHEN IMA NOVOG TRENERA! Morali su PAPRENO da plate ZA OTKUP!

Autor:

Sport

25.05.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga je završena.

BUM! BAJERN MINHEN IMA NOVOG TRENERA! Morali su PAPRENO da plate ZA OTKUP!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna

Nakon mnogo spekulacija i iščekivanja, izgleda da je Bajern Minhen konačno pronašao svog novog glavnog trenera. Prema pouzdanom nemačkom novinaru Florianu Pletenbergu, bavarski div je postigao dogovor sa belgijskim stručnjakom Vensanom Kompanijem da preuzme menadžerske uzde. Dogovor, prema ekskluzivnom izveštaju Pletenberga, uključuje naknadu za transfer od oko 10 do 12 miliona evra njegovom trenutnom klubu Barnliju.

Foto: www.profimedia.rs

Kompani

Kompanijev skori dolazak označiće početak nove ere za minhenski klub. On je poznat po svojoj slavnoj igračkoj karijeri sa Mančester sitijem i nedavnom ulasku u trenerske vode sa Anderlehtom, potom i bogatim iskustvom i svežom perspektivom stečenim u Engleskoj. Njegova oštra taktička sposobnost i vođstvene osobine nisu ostale neprimećene u fudbalskom svetu, i Bajen će sa njim nesumnjivo pokušati da se vrati na staze stare slave.

Njegova odluka da preuzme kormilo u Nemce označava hrabri korak u njegovoj rastućoj trenerskoj karijeri i biće korak napred u trenerskoj evoluciji.


Na mestu šefa struke Vensan Kompani naslediće Tomasa Tuhela koji je u sezoni na izmaku doživeo debakl. Bavarici su naime posle 11 godina ostali bez titule, Kup je takođe Leverkuzen uzeo ispred njih, a u Ligi šampiona završili su takmičenje u polufinalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading