(VIDEO) Aleksandar "Mean Machine" Mitrović!

Sport

07.04.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daje Mitar i ne staje... Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović ponovo je postigao gol za Fulam, ukupno 9. otkako je krajem januara stigao u klub sa "Krejven Kotidža".

RepublikaFoto: twitter.com/Magpies Related
Mitrović vodi Fulam u Premijer ligu

Mislili ste da Mitrović ne može da da gol baš na svakom meču? Pa izgleda da Srbinu baš prija Fulam, tako da je  listi timova kojima je dao pogodak pripisao i Šefild Vendzdej.

Nakon što je rešio ovaj duel i doneo novu pobedu Fulamu, jedan od navijača tima Slaviše Jokanovića egzaltirano je napisao na "Tviteru" da će svom sinu dati ime Mitar i da će mu to biti najlakša odluka u životu.

Srbin je na asistenciju sjajnog Rajana Sesenjona u 78. minutu doneo tri boda Fulamu na gostovanju u Šefildu i tako ostavio svoj tim u trci za direktan plasman u Premijer ligu, a doigravanje i treća pozicija sada se čine gotovo zacementiranim.

Rafa Benitez je nedavno prozvao našeg igrača izjavom da u Čempionšipu svako može da se nadaje golova, ali se čini da će vrlo brzo morati da proguta svaku pogrdnu reč koju je izgovorio kada se naredne sezone u Premijer ligi Fulam sastane sa Njukaslom i upravo mu naš napadač presudi... Takav scenario trenutno uopšte ne izgleda kao naučna fantastika, naprotiv...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading