VIDIĆ OPET PRESKOČEN ZA KUĆU SLAVNIH PREMIJER LIGE: Dve legende ušle umesto Srbina

Autor:

Sport

22.04.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako je odlučeno.

VIDIĆ OPET PRESKOČEN ZA KUĆU SLAVNIH PREMIJER LIGE: Dve legende ušle umesto Srbina

Foto: Starsport

Nemanja Vidić

Nemanja Vidić ponovo nije primljen u Kuću slavnih Premijer lige

Danas je saopšteno da nekadašnji srpski reprezentativac i fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Vidić, nije uspeo da bude primljen u Kuću slavnih Premijer lige, uprkos tome što je bio kandidat i prošlih godina. Ovo je izazvalo razočaranje među navijačima Mančester junajteda prvenstveno koji su smatrali da Vidić zaslužuje da bude deo ove prestižne institucije.

Novi članovi Kuće slavnih

U istom saopštenju Premijer lige, objavljeno je da su u Kuću slavnih primljeni bivši kapiten Čelsija, Džon Teri, i nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, Endrju Kol. Njihov ulazak u Kuću slavnih sigurno će izazvati brojne reakcije i komentare javnosti, budući da sigurno nisu ostvarili to nezasluženo.


Lista kandidata

Pored Vidića, na listi kandidata za ulazak u Kuću slavnih bili su i Sol Kembel, Les Ferdinand, David Silva, Majkl Karik, Robi Fauler, Eden Azar, Jaja Ture, Džermejn Defo, Geri Nevil, Edvin van der Sar, Fransesk Fabregas i Majkl Oven. Svi ovi fudbaleri ostavili su neizbrisiv trag u istoriji engleskog fudbala, ali je očigledno da je konkurencija izuzetno jaka kada je u pitanju ulazak u Kuću slavnih Premijer lige.

Nemanja Vidić je tokom svoje karijere osvojio brojne trofeje, bio je ključni igrač Mančester junajteda i ostavio je dubok pečat u istoriji srpskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading