MILOJEVIĆ VODI AL VASL KA TITULI: Bivši trener Zvezde bije bitku protiv nekadašnjeg stratega Partizana na Blikom Istoku!

Autor:

Sport

21.04.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba bivših trenera večitih.

MILOJEVIĆ VODI AL VASL KA TITULI: Bivši trener Zvezde bije bitku protiv nekadašnjeg stratega Partizana na Blikom Istoku!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Fudbalski klub Al Vasla iz Dubaija se nalazi u izuzetno povoljnoj poziciji pred osvajanje šampionske titule Ujedinjenih Arapskih Emirata. U dosadašnjih 19 odigranih mečeva, ekipa je ostvarila impresivan učinak od 16 pobeda i tri remija, uz gol razliku 50:16. Ovi rezultati svedoče o izuzetnoj dominaciji kluba u toku sezone.

Ključnu ulogu u uspehu ekipe igra trener Miloš Milojević, koji je sa svojim stručnim štabom uspeo da ostvari izuzetne rezultate i dovede klub na korak do osvajanja šampionske titule. Milojević je tokom sezone produžio saradnju sa klubom, a njegovo iskustvo i taktička mudrost su se pokazali kao ključni faktori u postizanju vrhunskih rezultata.

Drugi tim koji se takmiči za vrh tabele je Šabab Al Ahlija, kojeg predvodi iskusni trener Marko Nikolić. Sa 14 bodova manje od Al Vasle, ova ekipa će imati težak zadatak da stigne na vrh tabele u preostalih sedam kola. Nikolićeva trenerska veština će biti od presudnog značaja u pokušaju da se stigne na čelo tabele i ugrozi dominaciju Al Vasle.

Foto: Starsport

 

Uzbuđenje raste kako se sezona bliži kraju, a ljubitelji fudbala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima sa nestrpljenjem iščekuju ishod borbe za šampionsku titulu. Čini se da Milojević izrasta u ozbiljnog stručnjaka i da će u budućnosti voditi možda neke od evropskih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading