SUPERKLASIKO OPRAVDAO OČEKIVANJA: Boka bolja od Rivera nakon preokreta!

Autor:

Sport

21.04.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan susret.

SUPERKLASIKO OPRAVDAO OČEKIVANJA: Boka bolja od Rivera nakon preokreta!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Boke Juniors su ostvarili impresivnu pobedu nad River Plejtom rezultatom 3:2, u četvrtfinalu Kupa Argentine. Ovaj trijumf je posebno zanimljiv zbog preokreta koji je doveo atmosferu do usijanja na stadionu Bombonjera.

 

 

 

 

River Plejt je krenuo veoma snažno, uspevajući da postigne gol već u 10. minutu utakmice preko Borhe. Međutim, Boka Juniors se nije predavala i uspela je da izjednači u poslednjim trenucima prvog poluvremena golom Merentijela.

Ključni trenutak utakmice bio je u 62. minutu kada je Edinson Kavani postigao gol, donoseći prednost svom timu. Nakon toga, Merentijel je postigao još jedan gol, najavljujući pobedu Boke. Iako je River Plejt uspeo da smanji poraz golom Dijasa u dubokoj nadoknadi vremena, to nije bilo dovoljno da ugrozi pobedu Boka Juniorsa.

Ovom pobedom, Boka Juniors je zakazala utakmicu sa Estudijantesom koja će odlučiti koja od ove dve ekipe će se naći u borbi za trofej. U drugom polufinalu, Argentinos Juniors će se suočiti sa Velesom, obe ekipe spremne da pruže izazov i stvore uzbuđenje u nastavku takmičenja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading