BOSTON PREGAZIO MAJAMI: Loše izdanje Hitsa, Jović odigrao solidan meč!

Autor:

Sport

21.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitsi loše započeli plej-of.

BOSTON PREGAZIO MAJAMI: Loše izdanje Hitsa, Jović odigrao solidan meč!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Boston Seltiksa su u večeras ostvarili ubedljivu pobedu nad ekipom Majami Hita rezultatom 114:94 u prvoj utakmici plej-of serije četvrtfinala NBA lige. Tokom celog meča, Boston je održavao prednost, dok je aktuelni vicešampion uspevao da se približi, ali nije uspeo da izjednači rezultat. Seltiksi su prelomili utakmicu tokom poslednje deonice, ostvarivši čak 34 poena prednosti u jednom trenutku.

Najbolji igrač u pobedničkom timu bio je Džejson Tejtum, koji je postigao 23 poena uz 10 skokova i asistencija. Derik Vajt je takođe ostvario značajan učinak sa 20 poena, tri skoka i četiri asistencije, dok je Kristaps Porzingis doprineo sa 18 poena, četiri skoka i jednom asistencijom. Sa druge strane, najbolji igrač u ekipi Majami Hita bio je Bem Adebajo, koji je završio utakmicu sa 24 poena, šest skokova i tri asistencije.

Nikola Jović, reprezentativac Srbije koji nastupa za Majami Hit, imao je solidan učinak sa 10 poena i šest skokova za 26 minuta provedenih na terenu. Jović je imao šut iz igre 3/9, uz 1/3 za dva poena, 2/6 za trojke i 2/2 slobodna bacanja. Pored toga, zabeležio je jednu izgubljenu loptu, jednu blokadu i jednu ličnu grešku.

Naredna utakmica između ova dva tima odigraće se u četvrtak, ponovo na terenu Bostona. Pobednik ove serije će se u narednoj rundi susresti sa boljim timom iz serije između Klivlend Kavalirsa i Orlando Medžika. Ova prva utakmica pružila je uzbudljiv početak serije, a ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju nastavak ovog duela u plej-ofu NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading