VAR PREKINUO DELIRIJUM DELIJA: Evo kako je Kataiju poništen gol! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan susret.

VAR PREKINUO DELIRIJUM DELIJA: Evo kako je Kataiju poništen gol! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su odigrali uzbudljivu utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu u 31. kolu Superlige Srbije. Nakon 75 minuta igre, rezultat je bio 2:1 u korist Partizana, a utakmica je bila obeležena nekoliko zapaženih događaja.

Partizan je poveo golom Ksandera Severina, što je izazvalo oduševljenje navijača crno-belih, ali i oštru reakciju navijača Crvene zvezde. Ofanziva crveno-belih je usledila, a šanse su se nizale, uz istaknutu odbranu golmana Krunića.

U 68. minutu desila se situacija koja je privukla pažnju i izazvala polemike. Mirko Ivanić je centrirao ka Ndiajeu, a nakon što je Krunić odlično intervenisao, lopta je došla do Kataija koji ju je poslao u mrežu. Međutim, nakon intervencije iz VAR sobe, gol je poništen. Navijači su bili podeljeni u mišljenjima o ispravnosti odluke sudija.

 Podsetimo, ovaj derbi je propraćen velikim incidentom u Beogradu. Glavni sukob se odigrao na raskrsnici Ruzveltove ulice i Ulice kraljice Marije kod Vukovog spomenika, gde su huligani koristili pirotehniku, kamenice i štangle, stvarajući nered u ranim popodnevnim satima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading