DULJAJ IPAK VODI PARTIZAN NA MARAKANI! Pogledajte "smicalicu" koju je smislio trener crno-belih!

Autor:

Sport

20.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg crno-belih ostvario komunikaciju sa svojim pomoćnikom.

DULJAJ IPAK VODI PARTIZAN NA MARAKANI! Pogledajte "smicalicu" koju je smislio trener crno-belih!

Foto: Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj, zbog suspenzije koju je zaradio na meču sa Čukaričkim, neće moći da vodi ekipu u 173. večitom derbiju protiv Crvene zvezde. Međutim, mladi stručnjak je pronašao način da održi komunikaciju sa svojim stručnim štabom. Naime, Duljaj je na stalnoj telefonskoj vezi sa svojim pomoćnikom, bivšim kapitenom Partizana Markom Jovanovićem.

Foto: Starsport

Marko Jovanović

 

Jovanović je bio prisutan na klupi sa slušalicama u ušima, preko kojih je dobijao signale od Duljaja.  Na derbiju je umesto Duljaja ekipu vodio Albert Nađ, koji je stigao na "Marakanu" neposredno pred početak meča. Nađ je imao danas problema sa kamenom u bubregu zbog čega je završio u Urgentnom centru, ali je ipak uspeo da se oporavi i dođe da vodi ekipu protiv večitog rivala.

Trenutni rezultat je 1:1, golovma Sameta Baždara sa jedne i Gejlora Kange sa druge srane. Dosta zadržajna utakmica sa puno uzbuđenja. Podsetimo, ovaj derbi je popraćen velikim incidentom u Beogradu. Glavni sukob se odigrao na raskrsnici Ruzveltove ulice i Ulice kraljice Marije kod Vukovog spomenika, gde su huligani koristili pirotehniku, kamenice i štangle, stvarajući nered u ranim popodnevnim satima. 

Ova utakmica može odrediti sudbinu i Zvezde i Partizana. Ukoliko crveno-beli dođu do pobede imaće deset boda više u odnosu na crno-bele i praktično je onda prvenstvo završeno. Sa druge strane tim iz Humske eventualnim trijumfom bi smanjio bodovnu prednost na -4 i imao bi nade da mogu do čuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading