TENZIJE SVE VIŠE RASTU: Navijači Zvezde pecnuli Grobare replikom iz kultnog filma!

Autor:

Sport

20.04.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakuvala se atmosfera.

TENZIJE SVE VIŠE RASTU: Navijači Zvezde pecnuli Grobare replikom iz kultnog filma!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju 173. večiti derbi na stadionu Rajko Mitić u okviru prvog kola plej-ofa Superliga Srbije. Ovaj derbi je propraćen sukobima koji su se dogodili danas. 

Glavni sukob se odigrao na raskrsnici Ruzveltove ulice i Ulice kraljice Marije kod Vukovog spomenika, gde su huligani koristili pirotehniku, kamenice i štangle, stvarajući nered u ranim popodnevnim satima. 

Tenzije su se prenele i na tribine. Naime, Delije su razvile transparent i citatom iz filma Lajanje na Zvezde sa malo izmenjnim rečima pecnule navijače Partizana.

-Vas je udario brzi voz, a vi se još trkate sa tramvajem - poručile su Delije.

Ova utakmica može odrediti sudbinu i Zvezde i Partizana. Ukoliko crveno-beli dođu do pobede imaće deset boda više u odnosu na crno-bele i praktično je onda prvenstvo završeno. Sa druge strane tim iz Humske eventualnim trijumfom bi smanjio bodovnu prednost na -4 i imao bi nade da mogu do čuda.

Biće zanimljivo videti kraj utakmice i dešavanja nakon iste. Takođe, pre početka utakmice navijači oba tima su napravili spektakularnu atmosferu. Naime, pre nego da Pavle Ilić da znak za početak meča Delije i Grobare imali su bakljade.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading