PUCAJU "TOPOVI", A NEMCI I DALJE VRBUJU SRBINA: Tuhel pred Arsenal pričao o Aleksandru Pavloviću

Autor:

Sport

16.04.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pritom mu je poslao jasnu poruku šta ga sutra čeka.

PUCAJU "TOPOVI", A NEMCI I DALJE VRBUJU SRBINA: Tuhel pred Arsenal pričao o Aleksandru Pavloviću

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bajerna dočekaće sutra Arsenal u revanšu četvrtfinala Lige šampiona sa namerom da pobedom ostanu u trci za trofej, svoj jedini ove sezone. U Londonu je bilo 2:2, ali kako prvilo gola u gostima odavno više ne važi, pobednik sa Alijanc arene će dalje, a poraženi će morati da čeka narednu sezonu. Jedan od igrača na koje će moći da računa trener Bavaraca Tomas Tuhel je i očigledno novopečeni reprezentativac Nemačke Aleksandar Pavlović, koji je sve bliže da izabere "pancere" pre "orlova". Priča o njemu iako je još uvek rovit posle bolesti upravo je jedan od načina da ga vrbuju da izabere Nemačku.

Foto: www.profimedia.rs

Tomas Tuhel

- Tendencija je da ga imamo u sastavu. Ako se ništa ne desi ne vidim razlog da razbijam dvojac koji je igrao u prvom meču, ali je dobro da imamo Aleksa. Utakmica bi mogla da traje i 120 minuta. On nije imao nikakav ritam od meča sa Darmštadom i to se videlo. Naginjem ka tome da ga uvrstim u tim, ali nema razloga da menjamo defanzivne vezista iz prvog meča - rekao je Tuhel.

Pred ovaj meč Bajern je ostao bez titule posle 11 godina, koja je otišla u ruke Leverkuzena, a i Arsenalu Mančester siti beži dva boda jer su "tobdžije" poražene od Aston Vile sa 2:0. Zato Tuhel smatra da je pročitao taktiču trenera rivala Mikela Artete.

Republika

Foto: x.com

Prvi duel Arsenala i Bajerna

Mislim da Bukajo Saka i Martin Edegor uvek napadaju sa desne strane, bar tako počinju napade. Probaće tu da naprave prednost i da onda menjaju stranu. Nismo naučili ništa novo o njima sa meča u nedelju. Veoma je sve fleksibilno i tranzicija je fluidna. Većinu vremena se mnogo toga dešava, oni nisu tim koji se drži jedne formacije. Mnogo je slobode u igri, igraju atraktivno i na najvišem nivou. Bili smo dobri u prvom meču, ali to je samo poluvreme - jasan je Tuhel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading