KONAČNO JE DOŠAO I TAJ DAN! Ljubitelji fudbala u Srbiji su ovo čekali 24 godine - Fudbaleri Srbije u albumu sa sličicama za EVRO 2024

Autor:

Sport

12.04.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić izgledaju fenomenalno.

KONAČNO JE DOŠAO I TAJ DAN! Ljubitelji fudbala u Srbiji su ovo čekali 24 godine - Fudbaleri Srbije u albumu sa sličicama za EVRO 2024

Foto: twitter.com/FSSrbije

Fudbaleri Srbije

Draži Evropskog i Svetskog prvenstva u fudbalu ne bi bile to što jesu da nema jednog detalja - popunjavanja albuma sličicama fudbalera. Ni Srbija nikada nije zaostajala za ovim trendom, skupljale su se oduvek sličice za Mundijale i EP, a ono što nam je godinama nedostajalo je mogućnost da zalepimo sličice naših omiljenih fudbalera u dresu Srbije.

Sve se promenilo plasmanom Srbije na Mudnijal 2018. u Rusiji, onda i na SP 2022. u Kataru, ali na Evropsko prvenstvo smo morali da sačekamo 24 godine. Sada je došao i taj dan, a na društvenim mrežama su se pojavile sličice naših igrama za album EVRO 2024 na kojima Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić izgledaju odlično. Tu objavu podelio je Fudbalski savez Srbije, kao i televizija Arena sport, a na sličicama su još Dragan Džajić, Miloš Šestić, Siniša Mihajlović, sadašnji selektor Dragan Stojković Piksi dok je nastupao za Jugoslaviju, te Duća i Mitar.

 

 

Međutim, dve promene su evidentne. Za početak, album više ne potpisuje Panini, već Tops. Njegovi dizajneri su odlučili da ne budu dva golmana. U timu Srbije prednost je u odnosu na Predraga Rajkovića i Đorđa Petrovića dobio Vanja Milinković-Savić, što i ima logike jer je brano na Mondijalu u Kataru i kvalifikacijama.

U zvaničnom albumu za EVRO nema Luke Jovića, ali je skoro izvesno da će se napadač Milana naći na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija. Takođe, u vizuelnom rešenju novog albuma osim kapitena, što je kod nas Dušan Tadić, istaknut je i igrač "umetnik". Ta čast je kod "orlova" pripala Sergeju Milinkoviću-Saviću.

Republika

Foto: Starsport

Nema ga u albumu, ali bi trebalo da vidi Nemačku: Luka Jović

Podsetimo, Srbija će na EVRO 2024 u Nemačkoj igrati u grupi protiv Engleske, Slovenije i Danske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading