NOVI ODLAZAK NA MARAKANI SE SPREMA? Red za fudbalera Zvezde čak do AMERIKE!

Autor:

Sport

09.04.2024

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deluje da se nova transfer "bomba" kuva.

NOVI ODLAZAK NA MARAKANI SE SPREMA? Red za fudbalera Zvezde čak do AMERIKE!

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine/M. VASILE

Mladi fudbaler Jovan Šljivić (18) privukao je pažnju skauting službi evropskih klubova svojim impresivnim nastupima za Crvenu zvezdu tokom prolećnog dela sezone.

Nakon što je postigao prelep gol u pobedi protiv IMT, Italijani iz Juventusa i Fjorentine su pokazali interesovanje za njega, a novost je da su za njim pohitali i klubovi iz Amerike i Rusije.

Foto: Starsport

Jovan Šljivić


Prema saznanjima Kurira, klubovi iz Amerike i Rusije pokazuju veliko interesovanje za mlade fudbalere, a Crvena zvezda je već ostvarila unosne transakcije sa timovima iz ovih regiona. Prošle godine, Jovan Mijatović je prodat Njujork sitiju za 8.000.000 evra, dok je Zenit iz Sankt Peterburga platio istu sumu za Strahinju Erakovića. Ovo govori o značajnom interesovanju za talentovanu fudbalsku mladost iz Srbije.

Svestan velike pažnje javnosti i pritiska koji mogu uticati na mlade igrače, trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, odlučio je da odmori Jovana Šljivića na poslednjem meču u Surdulici. Iako je dobio priliku da zaigra pred kraj meča, odluka trenera se pokazala kao delotvorna, a mladi fudbaler je nastavio da briljira na treninzima.

Nakon impresivnih partija, mladi fudbaler će imati priliku da se još jednom dokaže na velikoj sceni, jer Crvena zvezda igra četvrtfinale Kupa Srbije protiv OFK Vršca na stadionu "Rajko Mitić". Sa samo 11 odigranih utakmica ove sezone, od kojih je četiri počeo kao starter, Jovan Šljivić je pokazao svoj talenat postigavši jedan gol i upisavši jednu asistenciju.


Jovan Šljivić je postao jedan od najzanimljivijih mladih fudbalera u Srbiji, a njegova cena na Transfermarktu je 500.000 evra. Ipak, postavlja se pitanje da li bi Crvena zvezda bila spremna da ga pusti i za deset puta veću sumu, od 5.000.000 evra. Sa perspektivom talentovanog fudbalera, Jovan Šljivić obećava da će nastaviti da privlači pažnju kako evropskih tako i američkih i ruskih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading