OČEKUJE NAS SPETKAKL U PRESTONICI ŠPANIJE: Real sprema paklenu dobrodošlicu za Gvardiolu i družinu!

Autor:

Sport

09.04.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FInale pre finala.

OČEKUJE NAS SPETKAKL U PRESTONICI ŠPANIJE: Real sprema paklenu dobrodošlicu za Gvardiolu i družinu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida dočekuju Mančester siti večeras od 21 čas u okviru četvrtfinala Lige šampiona. Ova utakmica smatra se derbijem ove runde najelitnijeg evropskog takmičenja i sigurno nas očekuje fenomenalan meč. Takođe, ova dva tima se treći put uazstopno sastaju u nokaut fazi ovog takmičenja.

Prošle sezone Siti je izbacio Madriđane, a sada će sigurno izabranici Karla Anećoltija ući u susret sa maksimalnom motivacijom. Kako prenose špasnki mediji, Real je dobio dozvolu od UEFA da se utakmica odigra pod zatvorenim krovom, tako da će ovo biti spektakl koji će se prepričavati. Do sada je ''kraljevski klub'' u više navrata igrao na taj način, ali samo u domaćim okvirima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Mančester sitija

Ali, ovo nije sve. Kako navodi španska Marka, i navijači spremaju nešto posebno. Naime, najvatrenije pristalice Real Madrida ispratiće svoje miljenike do stadiona i tamo će razviti koreografija na kojoj će pisati "Veličina. Istorija koju ste napravili, istorija koju treba napraviti'', kako bi im pružili podršku i pokazali da su uvek uz svoj klub.

Ovo ujedno i poslednja sezona Lige šampiona u ovom formatu, a Real Madrida je kralj ovog takmičenja. Oni su do sada sve ukupno osvojili 14 trofeja i sigurno bi želeli da ovaj format isprate u istoriju sa novim peharom. Sa druge strane Mančester siti je aktuelni prvak Evrope, pa eto motiva više sa igrače i navijače Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading