SKANDAL U TURSKOJ! Tadić i Džeko ODSTRANJENI iz tima protiv Galatasaraja! Ekipa NAPUSTILA TEREN u DRUGOM MINUTU! (VIDEO)

Autor:

Sport

07.04.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima odluka zvuči preterano.

SKANDAL U TURSKOJ! Tadić i Džeko ODSTRANJENI iz tima protiv Galatasaraja! Ekipa NAPUSTILA TEREN u DRUGOM MINUTU! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Večeras je na programu meč Superkupa Turske između velikih rivala Galatasaraja i Fenerbahčea, ali i pre nego što je počeo jasno je da od spektakla neće biti ništa. Fener će se Galati supsotstaviti sa juniorima (igrači do 19 godina).

Ovaj revolt je došao zbog dešavanja u prvenstvu Turske, kada je u Trabzonu napadnut golman Fenerbahčea Dominik Livaković, zbog čega je ovaj turski velikan pretio i da će istupiti iz lige, međutim, sve je prošlo nekažnjeno. Fenerbahčea je potom tražio da se Superkup odloži jer imaju obaveze u Ligi konferencija, tražili su i strane sudije, ali... Ni to se nije desilo.

Foto: Printscreen/Twitter

Dušan Tadić

Sa odstranjivanjem velikih imena poput Dušana Tadića, Freda, Edina Džeke i Dominika Livakovića, meč Superkupa Turske pruža priliku mlađim igračima da pokažu svoj talenat, ali od toga evidentno neće biti ništa. 

Po početku meča, Galata je odmah povela preko Ikardija u prvom minutu utakmice, i mnogima je postalo janso da će ova farsa od utakmice samo prikazati mlade fudbalere kako ostaju deklasirani od strane potpuno odraslih ljudi sa milionskim ugovorima. Ova ideja je i na samom početku bila jasna.  

 

 

Potom se desilo nezamislivo. Juniori Fenera napustili su utakmicu u drugom minutu, verovatno u znak neke vrste protesta. Stoga, Superkup će izgleda biti suspendovan, a očekuje se službeni rezultat 3:0 za Galatu.

Pitanje je koje će još sankcije sprovesti Fudbalski savez Turske nad Fenerom, ali kako za sada deluje, rat između vodećih struktura i žuto-plavih nastavlja da bukti i uništava doživljaj tamošnjim ljubiteljima fudbal.

Takođe, ukoliko dođe do izlaska Fenera iz lige, biće interesantno videti sudbine Dušana Tadića, Edina Džeka, Dominika Livakovića, Freda .... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading