SEĆANJE NE JENJAVA! Ćerka Radomira Antića RASPLAKALA SVE objavom na GODIŠNJICU SMRTI svog oca!

Autor:

Sport

06.04.2024

20:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista je teško ostati ravnodušan.

SEĆANJE NE JENJAVA! Ćerka Radomira Antića RASPLAKALA SVE objavom na GODIŠNJICU SMRTI svog oca!

Foto: Starsport

Danas, na današnji dan, navršava se četiri godine od kako nas je napustio Radomir Antić, jedan od najcenjenijih fudbalskih trenera i selektora. Antić je ostavio neizbrisiv trag u fudbalskom svetu, posebno poznat po vođenju reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, gde je ostvario zapažene rezultate.

Ovogodišnju godišnjicu očeve smrti, Ana Antić je obeležila na svojem Instagram profilu, objavivši dve fotografije. Jedna od njih prikazuje samog Radomira, dok je druga zajednička porodična slika. Uz ovaj emotivan gest, Ana je napisala jednu poruku na tri jezika - srpskom, engleskom i španskom, kojom je istakla: "Zauvek sa nama".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Antic (@anaantic)


Radomir Antić je tokom svoje karijere ostvario značajne uspehe kao trener, posebno ističući se radom sa reprezentacijom Srbije, ali i brojnim klubovima u Španiji. Njegova posvećenost fudbalu i taktička genijalnost ostavili su dubok pečat u fudbalskom svetu, a njegovo nasleđe i danas inspiriše brojne mlade fudbalere i trenere.

Četiri godine nakon Antićevog odlaska, njegovo sećanje i dalje živi kroz brojne navijače, igrače i ljubitelje fudbala širom sveta. Njegova ličnost, karizma i doprinos fudbalskom sportu ostavili su trajni pečat, čineći ga nezaboravnim i neizostavnim delom fudbalske istorije. Iako nas je napustio, Radomir Antić će zauvek ostati prisutan kroz svoje uspomene, postignuća i uticaj koji je imao na generacije fudbalera i ljubitelja fudbala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading