SUMA SRBENDA PARTIZAN NAPADA: Novi Pazar odomaćio bivšeg asa crno-belih pred meč u Humskoj

Autor:

Sport

06.04.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omaleni vezista se pohvalio našim dokumentom na društvenim mrežama. Pitanje kako će grobari dočekati ljubimca, koji je postao pobegulja.

SUMA SRBENDA PARTIZAN NAPADA: Novi Pazar odomaćio bivšeg asa crno-belih pred meč u Humskoj

Foto: FK Novi Pazar

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra Novi Pazar u pretposlednjem 29. kolu ligaškog dela Superlige. Namera je jasnoa, da pobedom produže san o približavanju Crvenoj zvezdi na vrhu tabele ako bi kojim čudom crveno-beli dozvolili sebi kiks protiv poslednjeplsiranog Radnika.

Međutim, neće taj posao biti nimalo lako iz više razloga. Najpre jer izabranici Igora Duljaja nisu toliko dominantni ovog proleća, a onda i zbog činjenice da Novi Pazar ume da namuči "parni valjak", mada na kraju gotovo uvek ostane pregažen. Ovaj put će to pokušati da spreči jedan od nekadašnjih ljubimaca grobara Sejduba Suma, koji je letos stigao na stadion kraj Jošanice i sada će prvi put doći u Humsku kao gost.

Međutim, Suma ne stiže kao fudbaler iz Gvineje, već kao Srbin! Omaleni fudbaler se veče pred gostovanje Partizanu pohvalio da je dobio srpski pasoš i da će ubuduće nastupati kao domaći fudbaler.

 

 

- Hvala mnogo mom predsedniku Rasimu Ljajiću - napisao je Suma uz sliku srpskog pasoša.

Odmah su počeli da se nižu čestitke, ali i šaljivi komentari, pa mu je čak ponuđeno kako bi mogao da se zove.

- "Dobrodošao, Suma". "Sejo Sumić". "Hahaha brat znači ostaje i sledeće sezone". "E si sad Sejo ili....?".

Ovakav pozitivan stav prema njemu Suma je zaslužio igrama otkako je stigao u Novi Pazar, ali i dok je nastupao za Partizan. Za plavo-bele je na 19 mečeva upisao pet golova i dve asistencije, a još uvek se prepričava njegov dolazak u klub helikopterom do stadiona.

Foto: Starsport

Sejduba Suma dok je igrao za Partizan

Kada su u pitanju igre za Partizan, Sejduba je crno-beli dres nosio 114 puta, postigao 27 pogodaka i imao čak 24 asistencije. Odigrao je osam večitih derbija i postigao dva gola i tako dodatn kupio naklonost grobara. Međutim, pitanje je kako će ga sutra dočekati imajući u vidu da je on praktično pobegao iz kluba, a pogotovo kako će ga ispratiti ako bude koban po Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading