KUPITE KREVET, NA NJEMU JE SPAVAO KRISTIJANO RONALDO: Slovenci rešili da zarade, a cena PRAVA SITNICA

Autor:

Sport

03.04.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv prodaje kreveta je posebna priča.

KUPITE KREVET, NA NJEMU JE SPAVAO KRISTIJANO RONALDO: Slovenci rešili da zarade, a cena PRAVA SITNICA

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Krevet na kojem je spavao Kristijano Ronaldo završiće na aukciji u humanitarne svrhe. Naime, hotel u Ljubljani u kojem je nedavno boravio Kristijano Ronaldo sa reprezentacijom Portugala na gostovanju Sloveniji u prijateljskom meču odlučio je da proda krevet na kojem je spavao poznati fudbaler. Iz hotela je potvrđeno da je krevet stavljen na aukciju, sa početnom cenom od 5.000 evra, a sav prihod od prodaje će biti iskorišćen u humanitarne svrhe.

Ovo iznenađenje za fanove Kristijana Ronalda i ljubitelje fudbala predstavlja priliku da poseduju jedinstvenu i posebnu uspomenu na boravak fudbalske zvezde u slovenačkoj prestonici. Iz hotela su istakli da je ovo bio izuzetan događaj i da žele da omoguće svim fanovima da učestvuju u ovom jedinstvenom iskustvu.

 

 


S obzirom na to da čitav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe, ova inicijativa hotela predstavlja lep gest i priliku da se doprinese nekoj važnoj društvenoj ili humanitarnoj svrsi. Ovo dodatno upotpunjuje značaj ove aukcije i čini je još posebnijom. Ovo je prilika koja se retko pruža ljubiteljima sporta i Kristijana Ronalda, jer je reč o konkretnom komadu nameštaja koji je bio u upotrebi slavnog fudbalera. Mogućnost da poseduju predmet koji je bio deo Ronaldoovog boravka u Ljubljani predstavlja nešto što će sigurno privući pažnju fanova širom sveta.

Iz hotela su istakli da su svesni koliko je ovo poseban događaj te da žele da prirede isto takvo iznenađenje za sve fanove. Naglašavaju da nije sigurno da li će imati ponovnu priliku da ugoste Ronalda u Ljubljani, što dodatno naglašava značaj ove aukcije i čini je još jedinstvenijom.

Dok se aukcija kreveta na kojem je spavao Kristijano Ronaldo odvija, ostaje da vidimo ko će postati srećni vlasnik ovog jedinstvenog komada nameštaja i kako će prikupljeni novac biti iskorišćen u humanitarne svrhe. Svakako, ovo je događaj koji će dugo biti pamćen, kako u svetu sporta, tako i u humanitarnim krugovima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading