KUĆE SPORTISTA PRE SLAVE! Ronaldo je živeo u STRAĆARI, a neko u VILI od malena! Na listi se našao i Novak Đoković! (FOTO)

Autor:

Sport

31.03.2024

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma fascinantne fotografije nekadašnjih životnih uslova.

KUĆE SPORTISTA PRE SLAVE! Ronaldo je živeo u STRAĆARI, a neko u VILI od malena! Na listi se našao i Novak Đoković! (FOTO)

Foto: instagram.com

Svi su svesni da se danas u sportu nalaze basnoslovne pare. Previše novca uloženo je u atlete, a stoga im je omogućeno da se baškare u zlatu i svili ukoliko dostignu zavidni nivo svog zanata.

Ipak, prema rečima velikog Miroslava Đukića, "nisu svi oni rođeni sa štiklicama u sunčanoj Valensiji" - daleko od toga. Baš kao što je nekadašnji trener Partizana to naglasio za sebe na famoznoj konferenciji, isto se može primeniti i na fudbalere i košarkaše mnogo slavnije od njega. 

Svako od njih ima svoj "Štitar", a većina makar se uopšte ne stidi toga. Zato je jedna poznata "Instagram" stranica odlulila da napravi listu sa kućama poznatih pre i posle sticanja neverovatnog bogatstva. 

Recimo da su najupečatljiviji Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi. Portugalac je odrastao u gradu Madeira na vulkanskom ostrvcetu u Atlantskom okeanu. Životna situacija mu nije bila zavidna, o čemu svedoči dom u kome je odrastao. Poznate su priče koliko je njegov otac radio za njihovu porodicu, kako bi uopšte mogli da stanuju i na ovakvom mestu. 

Republika

Foto: instagram.com

Kuće Kristijana Ronalda

Što se Argentinca tiče, on je mladost proveo u  Rozariu u Argentini. Iako kuća ne deluje lepo na prvi pogled, Mesijeva porodica je bila u "zlatnoj sredini" staleža. Nisu imali previše, ali mogli su da žive bez prevelikih muka. Naravno, to ne može da se uporedi sa današnjom milijarderskom vilom u kojoj stanuje. 

Republika

Foto: instagram.com

Domovi Lionela Mesija

Na listi ove stranice nalazi se i naš najbolji teniser, Novak Đoković. Svi znamo da je prvi reket sveta odrastao na opštini Voždovac, konkretno kod banjičke pijace. Noletov otac, Srđan, više puta je istakao u kakvom su siromaštvu živeli kao porodica, ali i da su sve to krili od najvećeg ikada. 

- Novak nije imao pojma šta se dešava i sa kakvim se problemima susrećemo. Bio je zaštićen kao beli medved. Prvu informaciju o tome sa kakvim smo se problemima susretali tokom njegovog odrastanja, dobio je sa 17 godina. Mi smo u jednom periodu života stvarno živeli na ivici egzistencije. To nije trajalo dve, ili tri, već sedamnaest godina. Selili smo se iz stana u stan. On je mislio da su sve to naši stanovi, nije ni pretpostavljao da ih iznajmljujemo, jer nismo imali novca da kupimo svoj stan, svoj lokal. Sav novac koji smo zarađivali ulagali smo u njega i njegovu karijeru. Ali sa druge strane, on je na pravi način to vrednovao i vratio. Nijedne sekunde nije zloupotrebio - rekao je svojevremeno Srđan Đoković. 

Republika

Foto: instagram.com

Domovi Novaka Đokovića

 

Za kraj, ima i onih koji su bili dobrostojeći i pre slave u sportu. Većina vozača Formule 1 dolaze iz bogatih porodica koje su mogle da omoguće ovu nerealno skupu profesiju svojoj deci. Zanimljivo da je tu i Patrik Mahoms - NFL igrač čiji roditelji nisu imal nikakve probleme sa egzistencijom, o čemu svedoči njihov dom.

Republika

Foto: instagram.com

Sjaj Patrika Mahomsa

Ovo su samo neki od slučajeva, a ostale možete  pogledati u postu ispod. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity Sport (@pubitysport)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading