UEFA JE SVE ČINILA DA ZVEZDA NE NASTAVI DA DOMINIRA I POD SANKCIJAMA! Pančev o SABOTIRANJU crveno-belih devedesetih (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bili bismo šampioni Evrope ponovo da je sve bilo pravedno"

UEFA JE SVE ČINILA DA ZVEZDA NE NASTAVI DA DOMINIRA I POD SANKCIJAMA! Pančev o SABOTIRANJU crveno-belih devedesetih (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Darko Pančev, legendarni napadač Crvene zvezde, golgeter posebnog kova i istančanog poteza, koji je bio izuzetno važan član šampionske generacije crveno-belih koja je osvojila čuvenu titulu prvaka Evrope 1991. pričao je u jednom intervjuu o tome koliko je crveno-belima bilo otežano da nastave da ređaju uspehe posle osvojenog pehara, zbog toga što je za UEFA bilo sramotno da se tim sa ovih prostora plasira još jednom u finale i pored sankcija i svih problema koji su zadesili Srbiju.

- Jasno je bilo da UEFA čini sve da Zvezda ne igra ponovo finale. Nijedna utakmica u Beogradu, evo možete da proverite - svaku utakmicu neko dobija crveni karton, bukvalno. Jer za njih bi bio veliki poraz da i pored sankcija opet Crvena zvezda igra finale. Svaku utakmicu imali smo doping kontrolu, ovo retko ko zna, možda nikome nije ni poznato, ali je uvek bila doping kontrola osim jednom - protiv Sampdorije tamo. A, neverovatno kako su trčali njihovi igrači. Ja sad ovo pričam kao sumnju, ali kako baš tada da nema doping kontrole? Ali, dobro, opet kažem, teško je bilo zato što su sve radili da nas jednostavno onemoguće da dođemo do finala, a da ne pričamo o odlasku šest igrača prvotimaca. Uzmi ti sad toliko igrača PSŽ ili Mančester Sitiju pa da vidiš kako će da igraju. Neće biti isto - rekao je Pančev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading