NE SPREMAMO SE POSEBNO ZA PARTIZAN, ŽELIMO DA GA POBEDIMO: Trener "zmajeva" otkrio u šta se uzda sutra

Autor:

Sport

02.04.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulogu favorita prepustio je crno-belima, ali...

NE SPREMAMO SE POSEBNO ZA PARTIZAN, ŽELIMO DA GA POBEDIMO: Trener "zmajeva" otkrio u šta se uzda sutra

Foto: Starsport

Fudbaleri Voždovca dočekaće sutra Partizan u 28. kolu Superlige Srbije u nameri da pokušaju opet da kroje sudbinu prvenstva. Poznato je da se bodovi teško odnose sa krova tržnog centra, sa veštačkog terena, ali je isto tako činjenica da "zmajevi" ne lete baš najbolje ovog proleća.

Voždovac se trenutno nalazi na 11. mestu sa 30 osvojenih bodova, dok je Partizan na drugoj poziciji sa 64 poena. Ipak, trener Nikola Mitić veruje da će njegovi momci biti maksimalno motivisani protiv favorizovanog protivnika kakav je Partizan za meč koji se igra sutra od 16.55 časova.

Republika

Foto: FK Voždovac

Nikola Mitić

- Za svaku utakmicu se spremamo isto, uz minimalne adaptacije na protivnika i sa željom da pobedimo, tako će biti i u sredu. Kvalitet i iskustvo su svakako na strani Partizana, uloga favorita im pripada i to se ne dovodi u pitanje. Izrazito su takmičarska ekipa koja odlično igra na rezultat, disciplinovani su, istrajni i znaju da postignu gol u ključnim trenucima, i neće nam biti lako - rekao je Mitić.

On ističe da je primanje golova postalo gotovo identično iz utakmice u utakmicu, te da će ekipa morati da uči iz tih situacija i da ih ispravlja u hodu. Ipak, on je podsetio da je bio zadovoljan izgledom ekipe protiv TSC, ali da će raditi na tome da organizovane akcije završe golovima i da će se napredak videti već u meču sa Partizanom.

- Način na koji primamo golove je gotovo identičan iz utakmice u utakmicu, moramo da učimo iz tih situacija i da ih ispravljamo u hodu, jer vremena nema. Momci dobro treniraju, radili smo na svim segmentima u proteklim danima i verujem da će biti maksimlano motivisani protiv favorizovanog protivnika kakav je Partizan - dodao je MItić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading