POVREĐENA MILICA MILŠA! Glumica objavila fotografiju sa LONGETOM na ruci!

Autor:

Zabava

02.04.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavom na Instagramu zabrinula fanove!

POVREĐENA MILICA MILŠA! Glumica objavila fotografiju sa LONGETOM na ruci!

Foto: ATA Images

Milica Milša zabrinula je pratioce na društvenoj mreži Instagram najnovijom objavom. Naime, glumica je objavila fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke na licu, dok joj je ruka povređena. 

Ispod slika usledili su mnogobrojni komentari fanova i kolega poznate glumice.

- Šta si uradila sa rukom? Ja ne mogu ove stresove - napisao je glumac Stefan Radonjić, dok je Danica Maksimović pružila podršku koleginici rečima: "Milice, draga, brz oporavak".

 

 

Glumica nije otkrivala šta se zapravo desilo i zašto joj je povređena ruka, samo je napisala: "Biće dobro".

Inače, Milica Milša je pre nekoliko meseci sasvim slučajno otkrila polip koji je zahtevao hitnu hiruršku intervenciju.

Naime, Milica je zbog bola u stomaku odlučila da ode na preventivni ginekološki pregled, kada joj je otkriven polip zbog kojeg je morala na ode na hitnu operaciju. Kako bi probudila svest kod žena i upozorila ih da redovno idu na preglede, glumica je otkrila javnosti kroz šta je sve prošla.

- Ukoliko bar jedna žena posle mog iskustva ode na lekarski pregled i operiše se na vreme, moja misija će biti ispunjena. Mene je upozorio jak bol, a na pregled sam otišla na insistiranje supruga Žarka, pošto i ja spadam među one koji stalno rade i nemaju vremena za sebe. On me je bukvalno naterao jer zbog korone i mnoštva obaveza dugo nisam bila kod ginekologa. Ispostavilo se da mi je bila potrebna hirurška intervencija, pa sam se naposletku u najkraćem mogućem roku rešila problema jer mislim da ništa ne treba odlagati, da je bolje odmah sve završiti - rekla je tada Milša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading