FLORIJAN VIRC NA METI REALA! Spominje se posao vredan 100 miliona evra!

Autor:

Sport

02.04.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemac je jedan od glavnih igrača Bajera iz Leverkuzena.

FLORIJAN VIRC NA METI REALA! Spominje se posao vredan 100 miliona evra!

Foto: Tanjug/AP

Ekipa Bajera najveće je iznenađenje ove sezone i preti da prekine dominaciju Bajerna iz Minhena u nemačkom fudbalu. Ekipa koju sa klupe predvodi legenda španskog fudbala, Ćabi Alonso, igra fantastičan fudbal i još jednom je privukla pažnju na sebe sjajnim preokretom protiv ekipe Hofenhajma proteklog vikenda. Gosti su imali prednost sve do 88. minuta, ali je domaća ekipa preko Andrih stigla do poravnanja, a potom i do potpunog preokreta preko Šika u prvom minutu sudijske nadoknade.

S obzirom na kiks Bajerna iz Minhena u derbiju kola sa Borusijom iz Dortmunda (0:2), prednost Bajera je porasla na 13 bodova devet kola pre kraja. Jedan od najzaslužnijih za ovakve rezultate je svakako Florijan Virc. Sjajni 20-godišnji ofanzivni vezista je prava napast za protivničke odbrane, i ove sezone ima učinak od sedam golova i čak 10 asistencija u nemačkoj Bundesligi.

Iako su za ovog igrača od nedavno interesovanje pokazali Mančester siti, Liverpul, pa i Bajern koji je poznat po tome da pokupi sve što valja u Bundesligi, ekipa Reala je najveći favorit da potpiše ovog fenomenalnog igrača. Pominje se cifra od 100 miliona evropskih novčanica, ali videćemo koliko je to realno, s obzirom da je ekipa iz Madrida već dogovorila prelazak Kilijana Mbapea na leto. Za njega Real neće morati da plati nikakvo obeštećenje, ali se spominju ogromni bonusi koji je dodatno opteretiti budžet "kraljevskog kluba".

S obzirom na navedenu situaciju, Virc bi ostao još jednu sezonu na pozajmici u Leverkuzenu, pa bi na leto 2025. godine Real krenuo po ovog igrača. Pitanje je šta želi sam igrač, koji već ovog leta može da bira novu sredinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading