MA, OVAJ TIM JE ČUDO! LEVERKUZEN PONOVO U NADOKNADI PREOKRENUO MEČ I POBEDIO! Ovo više nije slučajnost!

Autor:

Sport

30.03.2024

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakva ludnica na Baj Areni!

MA, OVAJ TIM JE ČUDO! LEVERKUZEN PONOVO U NADOKNADI PREOKRENUO MEČ I POBEDIO! Ovo više nije slučajnost!

Foto: printscreen twitter

Bajer Leverkuzen nastavlja pobednički niz

Lider Bundeslige Bajer Leverkuzen nastavlja da dominira, ostvarujući još jednu pobedu u napetom susretu 27. kola protiv Hofenhajma od 2:1 posle čudesnog preokreta u samom finišu. Ovakve pobede više ne izlgedaju samo kao slučajnost - Alonsova četasamo potvrđuje da ekipa poseduje izuzetan šampionski mentalitet, sposobnost da se vrati nakon teških trenutaka.

Preokret na terenu

Iako je Hofenhajm uspeo da povede na Baj Areni, Bajer Leverkuzen nije odustao. Gol postignut od strane Bajera (igrača Hofenhajma) u 33. minutu bio je jedini sve do samog kraja susreta, da bi Andrih izjednačio u 88. minutu. Međutim, pravi junak večeri bio je Patrik Šik, koji je postigao odlučujući gol u prvom minutu nadoknade, osiguravajući tako pobedu za svoj tim.

Niza pobeda


Ova pobeda se uklapa u seriju od osam uzastopnih pobeda u Bundesligi za Bajer Leverkuzen, čime su još jednom pokazali svoju izuzetnu formu i sposobnost da se izbore sa teškim situacijama na terenu. Sličnu stvar su već uradili u Ligi Evrope protiv Karabaga dva puta, Štutgarta, Majnca, Lajpciga...i sada su potpuno zasluženo na korak od titule u Nemačkoj. Kakva sezona.

Ostale utakmice u Bundesligi

U drugim utakmicama Bundeslige, Volfsburg je uspeo da šokira Verder pobedivši ih 2:0, dok je Frajburg ubedljivo savladao Borusiju Menhengladbah rezultatom 3:0. 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading