POTEZ VREDAN SVAKE HVALE! Čovek DONIRAO sav novac od SVADBE i KRŠTENJA "FONDACIJI DELIJE"!

Autor:

Sport

01.04.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrota koja se ne viđa svaki dan.

POTEZ VREDAN SVAKE HVALE! Čovek DONIRAO sav novac od SVADBE i KRŠTENJA "FONDACIJI DELIJE"!

Foto: instagram.com

Iz nedelje u nedelju imamo prilike da vidimo najrazličitije humanitarne gestove koji nam vraćaju veru u ljude i pomoć drugom u nevolji. 

Sada nam jedan takav primer stiže od privrženog i zaljubljenog zvezdaša. Naime, ovaj velikodušni navijač je umesto kutije u koju bi išao novac od poklona za venčanje i krštenje deteta, stavio kutiju "Fondacije Delije". Ovim potezom, donirao sav poklonjen novac u humanitarne svrhe, a sredstva će dalje rasporediti organizacija. 

 

 

Svi prihodi biće upućeni Srbima u nevolji na Kosovu i Metohiji. 

Opis sa "instagram" stranice udruženja prenosimo u celini. 

- Bio sam ti na rođenju , bio sam ti na krštenju... Delimo sa vama lep gest našeg drugara, koji je na venčanju i ujedno krštenju deteta, umesto kićenja stavio našu kutiju za prilog i time donirao 88.400 dinara i 205 evra "Fondaciji Delije"! Ovu priču dodatno čini zanimljviom činjenica da je kutija za prilog bila postavljena i na rođenju deteta! Nek je sa srećom, nema predaje - stoji ispisano na društvenoj mreži "Fondacije Delije"

Potez vredan svake hvale, i nešto što se zaista ne viđa svaki dan, a što će mnogo značiti organizaciji kojoj su sredstva potrebna kako bi nastavila svoje humanitarno funkcionisanje i ispomoć unesrećenim Srbima na Kosovu i Metohiji. 

Podsećamo da su danas Delije pozvale svoje saborce da u što većem broju ulepšaju fudbalski dan na meču sa IMT.

- Svi zvezdaši koji nisu obezbedili karte za duel protiv popularnih “Traktorista” onlajn putem, to mogu učiniti u utorak od 10 do 18 časova, kao i na dan odigravanja meča od 12 sati pa do početka utakmice - stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading