ZVEZDAN TERZIĆ OTKRIO: BIĆE JOŠ JEDAN MEČ ZVEZDE I ZENITA! Evo i kada!

Autor:

Sport

25.03.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delije se raduju novostima.

ZVEZDAN TERZIĆ OTKRIO: BIĆE JOŠ JEDAN MEČ ZVEZDE I ZENITA! Evo i kada!

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Samo što se završio spektakl između Zvezde i Zenita na Marakani, a stižu veoma ohrabrujuće vesti - ove ekipe će se sastati ponovo, i to ove godine. 

Naime, Zvezdan Terzić, generalni direktor šampiona Srbije, otkrio je za ruski list Sport-express, da će se sudar crveno-belih i nebesko plavih dogoditi već u julu!

- Sledeći meč između Crvene zvezde i Zenita igraće se u prvoj polovini jula. Da li će to biti na turniru ili zasebnoj utakmici? To ćemo još da vidimo. Sigurno je da će taj duel biti odigran u Sankt Peterburgu - rekao je Terzić.

Foto: Starsport

Zvezdan Terzić

Ovosezonski susret dva šampionska tima doneo je mnoštvo uzbuđenja na Marakani. Iako je u prvom poluvremenu igra bila prilično spora i nezanimljiva, drugi deo pokazao je o kakvom sudaru giganta se radi. 

Prštalo je na sve strane, ruska ekipa je pogodila prečko, odmah zatim i stativu, a onda je Nikola Knežević uspeo da pogodi i tako postavi konačan rezultat - Zvezda 1, Zenit 0. 

Na Marakani je prisustvovalo negde oko 40 hiljada ljudi, a svih su bili oduševljenji vanvremenskim koreografijama delija na severnoj tribini. Takođe, u više navrata su pristalice obe ekipe navijale zajedno, i tako isticale u prvi plan prijateljske odnose između klubova, ali i zemalja. 

Svojim prisustvom, duel je ulepšao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a priključile su mu se i brojne druge poznate ličnosti. Samo neki od njih su trenutni košarkaši Zvezde, Branko Lazić i Nikola Topić, nekadašnji šuter kluba sa Malog Kalemegdana, Marko Simonović, i bivši igrač pod komandom Vladana Milojevića u prvom mandatu prekaljenog stručnjaka, Damijen Letalek. 

Sigurno je da će ništa lepši biti najavljeni okršaj u Sankt Peterburgu, te da ćemo još jednom biti u prilici da gledamo vrhunsku fudbalsku predstavu šampiona Srbije i Rusije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kakav je

25.03.2024 19:41

Taj kriminalac,u belim rukavicama!