NEKADAŠNJI TRENER SINIŠE MIHAJLOVIĆA U SUZAMA! Vodio je poslednji MEČ NA SAMRTI! Niko nije ostao RAVNODUŠAN!

Autor:

Sport

23.03.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaista srceparajuća scena na Enfildu.

NEKADAŠNJI TRENER SINIŠE MIHAJLOVIĆA U SUZAMA! Vodio je poslednji MEČ NA SAMRTI! Niko nije ostao RAVNODUŠAN!

Foto: Tanjug/AP

Sven-Goran Erikson, bivši trener Engleske, bio je preplavljen emocijama kada je izrazio zahvalnost Liverpulu što je ispunio njegov životni san da vodi tim na Enfildu.

Ovaj 76-godišnjak, koji je prošlog meseca otkrio svoju borbu sa rakom, izrazio je duboku zahvalnost za priliku. Kao privrženi navijača "redsa", ovaj trenutak je imao ogroman značaj za Eriksona, koji je vodio tim legendi Kopa do pobede od 4-2 nad bivšim zvezdama Ajaksa.

 

 

Razmišljajući o iskustvu, Erikson je podelio osećanja.

- Plakao sam. Da sedim na klupi Liverpula je moj san celog života. Sada se to dogodilo i bio je prelep dan — publika, utakmica, igrači, sve. Hvala Liverpulu što mi je dao ovu priliku - rekao je Erikson. 

Prisustvo Stivena Džerarda, koji se posebno vratio iz Saudijske Arabije, gde vodi Al-Etifak, kako bi ulepšao ovaj događaj.

Legenda Engleske je izrazila želju da još jednom zaigra za Eriksona, naglašavajući poštovanje i divljenje koje bivši menadžer ima u fudbalskoj zajednici.

Eriksonov emocionalni odgovor dostigao je vrhunac kada se publika ujedinila u pevanju "You'll Never Walk Alone" pre početka, trenutak koji ga je dirnuo do suza. Ovaj iskaz naklonosti i podrške dodatno je naglasio duboku vezu između Eriksona i kluba, čineći dan još nezaboravnijim.

Iako nas još nije napustio, nekadašnji trener Siniše Mihajlovića i brojnih drugih legendi već se nalazi u legendama "prelepe igre", a kada se pridruži čuvenom Mihi, sigurno je da će napraviti neki vraški dobar tim ponovo, na drugoj strani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading