NAKLON DO PODA ZA STRUČNJAKA ZENITA: "Želim da se ZAHVALIM srpskom narodu"!

Autor:

Sport

23.03.2024

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike reči gostujućeg trenera.

NAKLON DO PODA ZA STRUČNJAKA ZENITA: "Želim da se ZAHVALIM srpskom narodu"!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Zenit u prijateljskom okršaju na Marakani rezultatom 1:0. Iako smo u prvom delu igre gledali prilično spor meč, drugo poluvreme donelo je mnoštvo uzbuđenja na obe strane. 

Jedini gol na meču postigao je Nikola Knežević (82') fantastičnom reakcijom na odbitak centaršuta Marka Ćurića. 

Posle utakmice, na konferenciji je govorio trener gostiju, Sergej Semak, koji se od sveg srca zahvalio srpskom narodu. 

- Želim da se zahvalim srpskom narodu, srpskim navijačima za podršku koju nam pružaju, zato što tuguju sa nama vezano za događaje koji su se desili juče. Što se tiče same utakmice, želim da kažem da su domaćini imali malo više sreće, postojali su trenuci koje nismo iskoristili, ali ja sam sve u svemu zadovoljan - započeo je Semak.

 

 

Utakmica je bila pod znakom pitanja zbog nemilog događaja u Moskvi, ali je strateg Zenita naveo da je odlučeno da se meč ipak odigra.

- Ja moram da kazem da ja ne donosim takve odluke, o tome odlučuje uprava kluba, ali ja mislim da je ova utakmica dala mogućnost srpskim navijačima da pokažu koliko su uz nas - nastavio je talentovani stručnjak.

Takođe, osvrnuo se i na rezultate crveno-belih ove sezone. 

- Što se tiče rezultata Crvene zvezde ove sezone, ja mislim da je zaslužila i bolje rezultate ali prosto nije imala sreće. Ako govorimo o Strahinji Erakoviću, on igra važnu ulogu u našem timu i pretpostavljam, pošto Srbija ima puno dobrih fudbalera, možda još neko uskoro bude u našoj ekipi - ostao je tajanstven Semak.

Za kraj je pomenuo i povrede svojih igrača.

- Što se tiče Marija Fernandesa, mi ne znamo koji je stepen povrede. Prilikom pada je zadobio povrede i nije se najbolje osećao. A što se tiče Klaudinija, on je povređen i ostao je da se oporavlja u Sankt Peterburgu - završio je Semak

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading