"BLICKRIG" RUSA NA SAMOM POČETKU! Pogledajte GOLOVE "ZBORNAJE" protiv Srbije! Petrović UMALO HEROJ! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.03.2024

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umalo da postane heroj.

"BLICKRIG" RUSA NA SAMOM POČETKU! Pogledajte GOLOVE "ZBORNAJE" protiv Srbije! Petrović UMALO HEROJ! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Fudbaleri reprezentacija Srbije i Rusije igraju međusobni duel u prijateljskom meču koji predstavlja pripremu našeg nacionalnog tima za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Trenutni rezultat je 2:0 za istočnu selekciju. 

Već u 21. minutu meča, Rusi su došli do prednosti sa bele tačke preko Mirančuka. Prethodno, naš fudbaler Milan Gajić, faulirao je Hluševiča praktično nepotrebno u kaznenom prostoru, i tako doveo našu reprezentaciju ne nazavidnu poziciju da mora da juri zaostatak sa igračem manje. 

 

 

Mirančuk je silovito šutirao u desni ugao Đorđa Petrovića, a nekadašnji golman Čukaričkog se uopšte nije obrukao. Čuvar mreže Čelsija je bio nadomak lopte, ali mu je ona skliznula preko prstiju i završila mu iza leđa. 

 

 

Ipak, delimično očekivano, naši momci nisu uspeli da izdrže pritisak sa igračem manje tako da je ponovo Petrović bio prinuđen da vadi loptu iz gola u 32. minutu. I ovaj put je "krivac" bio Golovin, koji je sjajnom asistencijom, kao i kod prvog gola, uposlio saigrača Osipenka, da bi ovaj veoma lako rešio priliku u korist svog tima. 

 

 

Podsetimo, ovo je prvi meč koji reprezentacija Rusije igra sa nekom UEFA selekcijom još od uvođenja sankcija. Veliki spektakl je izazvao toliku pažnju u Moskvi, te su karte nekoliko dana ranije bile već rasprodate. 

Velelepnu manifestaciju je otvorio naš poznati glumac Miloš Biković, koji je izveo početni udarac na meču. Ipak, kada je došlo vreme da se fudbal igra, naši reprezentativci istrčali su kao u grčku. Nadamo se da će se oporaviti od ove nelagode i ostaviti zadovoljavajuć utisak u glavnom gradu najveće države sveta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading