PROCURILO! Evo KAKO će izgledati DRESOVI reprezentacije Srbije na EVROPSKOM prvenstvu! (FOTO)

Autor:

Sport

21.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procenite sami da li vam se sviđaju...

PROCURILO! Evo KAKO će izgledati DRESOVI reprezentacije Srbije na EVROPSKOM prvenstvu! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović

Novi dizajn dresa za Evropsko prvenstvo: Srbija predstavila nove garniture

Srbija će na predstojećem Evropskom prvenstvu nositi nove garniture dresova koje je standardno dizajnirala Puma, a procureli su na Tviteru. Dres u kojem će "orlovi" igrati kao domaćini ističe se crvenom osnovnom bojom sa plavim detaljem na rukavima, dok su na rukavima raspoređene tamnoplave šare. Posebno zanimljiv detalj je jedna šara bele boje na leđima dresa. 

Sa druge strane, gostujući dres je potpuno beo, sa plavim detaljima oko vrata i crveno-plavim oko rukava, a plava linija na leđima dodatno ističe ovu garnituru.

Evropsko prvenstvo

Podsetimo, ovog leta počinje novi turnir Starog kontinenta, a Srbija će u Nemačkoj igrati protiv Danske, Engleske i Slovenije. To će biti prava prilika da vidimo "orlove" u novom izdanju, ali nadamo se ne i jedina, bar kada je u pitanju ovogodišnji EURO.

Pripreme za EURO 2024: Srbija igra prijateljski meč protiv Rusije


Pored predstavljanja novih dresova, Srbija se danas priprema za prijateljski meč protiv selekcije Rusije. Ovo je odlična prilika za "orlove" da se uigraju pred predstojeće takmičenje. Meč će se odigrati večeras od 18h, a navijači u Rusiji sa nestrpljenjem očekuju da vide duel dve ekipe u Moskvi, s obzirom na to da je ovo prvi put da njihova zemlja igra protiv neke reprezentacije iz UEFA još od početka rata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca Bg

21.03.2024 17:11

Zašto tako bezlični i neprepoznatljivi?!