NEOČEKIVANI PEH ZA PIKSIJA! Reprezentativac Srbije HITNO NAPUSTIO pripreme nacionalnog tima!

Autor:

Sport

19.03.2024

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat je i razlog ovakve odluke Nikole Milenkovića.

NEOČEKIVANI PEH ZA PIKSIJA! Reprezentativac Srbije HITNO NAPUSTIO pripreme nacionalnog tima!

Foto: Tanjug

Posle tragedije koja je pogodila člana Serije A, ekipu Fiorentine, jer je preminuo direktor ovog kluba Džo Barone, štoper reprezentacije Srbije morao je odmah da krene put Italije.

Defanzivac "viole" nije više sa izabranicima Dragana Stojkovića Piksija koje 21. marta čeka prijateljska utakmica sa Rusijom, a četiri dana kasnije i protiv Kiprom.

Milenković je hitno otputovao u Firencu, kako bi odao poslednju počast Baroneu, pošto je iskusni sportski radnik preminuo danas u bolnici, u 57. godini.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Milenković

Njemu je pozlilo u nedelju, dok je sa ekipom boravio u Bergamu, tačnije u hotelu "Kavenađo di Brijanka". Sve se dešavalo samo nekoliko sati uoči utakmice koju su fudbaleri Fiorentine trebali da odigraju protiv Atalante u Seriji A, ali je taj duel odmah odložen.

 

 

Barone je vrlo brzo helikopterom prebačen na kliniku "San Rafaele" u Milano, ali nije uspeo da pobedi u najvažnijoj borbi.

- Sa dubokim bolom i neizmernom tugom Fiorentina je danas izgubila jednu od svojih referentnih tačaka. Ličnost koja je obeležila noviju istoriju kluba i koja nikada neće biti zaboravljena - ovim saopštenjem se klub sa stadiona "Artemio Franki" oprostio od svog čelnika.

Preko društvenih mreža Baroneu su poslednji pozdrav uputili srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Luka Jović, koji su tokom karijere nastupali za Fiorentinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading