BLEKIJEV MEČ NIJE ODIGRAN! Direktor Fiorentine doživeo SRČANI UDAR!

Autor:

Sport

17.03.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica morala da se otkaže.

BLEKIJEV MEČ NIJE ODIGRAN! Direktor Fiorentine doživeo SRČANI UDAR!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Milenković

Utakmica 28. kola prvenstva Italije između Atalante i Fiorentine, za koju nastupa srpski reprezentativac Nikola Milenković, je odložena, saopštila je pres služba Serije A.

Duel je trebao da bude odigran danas sa početkom u 18 časova na stadionu u Bergamu, ali je odložen zbog srčanog udara izvršnog direktora kluba iz Firence Džoa Baronea.

Barone, koji je ove nedelje napunio 58 godina, je hospitalizovan, a novi datum i vreme utakmice će biti naknadno objavljeni.

 

 

Atalanta se trenutno nalazi na šestom mestu sa 47 bodova, dok je Fiorentina osma sa 43 boda. Ovo odloženje utakmice može imati značajan uticaj na raspored i formu oba tima u narednim nedeljama.

Mediji sa Apeninskog poluostrva su brzo reagovali na ovu vest, ističući ozbiljnost situacije i izražavajući nadu u brz oporavak Džoa Baronea. Srčani udar je ozbiljno zdravstveno stanje, a njegova hospitalizacija će svakako uticati na funkcionisanje kluba iz Firence.

Javnost i navijači oba kluba sa nestrpljenjem očekivati novi datum odigravanja utakmice, dok će klubovi morati da se prilagode novonastaloj situaciji i pronađu način da se izbore sa izazovima koje donosi ovakva odluka čelnika Serije A.

U meču pre ovog, Juventus je ponovo podbacio remiziravši bez golova sa Đenovom (0:0) u Torinu, dok je reprezentativac Srbije Dušan Vlahović isključen u poslednjim sekundama, zbog drugog žutog kartona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading