LUKIĆ SE OGLASIO NAKON SJAJNIH IGARA U ENGLESKOJ: Radio sam mnogo na sebi...

Autor:

Sport

18.03.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nalazi se u odličnoj formi.

LUKIĆ SE OGLASIO NAKON SJAJNIH IGARA U ENGLESKOJ: Radio sam mnogo na sebi...

Foto: Starsport

Saša Lukić

Saša Lukić igra najbolji fudbal u karijeri, a za vikend je postigao i debitantski pogodak u dresu Fulama u pobedi protiv Totenhema od 3:0.

Nakon sjajnih igara oglasio se po prvi put putem kluba.

- Veoma sam srećan što sam postigao prvi gol za Fulam, počeo je Lukić za klupski sajt i nastavio: “Bilo je to sa kolenom, bilo je čudno, ali bilo je važno da postignem ovaj gol. Nadam se da ću postići još mnogo golova za Fulam. Zaista je lepo igrati na Krejven Kotidžu, jer su navijači naš 12. igrač, a mi dajemo sve za njih.

Republika

Foto: Profimedia

Saša Lukić protiv Junajteda

Otkako je briljirao na Old Trafordu, Lukić je počeo svaki meč za Fulam i nesumnjivo uživa u najboljoj formi od dolaska iz Torina u januaru 2023.

Morao je da bude strpljiv za svoju šansu, ali sada vezista oseća da je njegov trud nagrađen.

- Ovo je bila moja četvrta utakmica zaredom. Pre toga nisam mnogo igrao. Bilo je teško, nije bilo lako vreme, rekao je vezista Fulama i dodao:

- Radio sam mnogo na sebi, a nastupi poput ovih protiv Totenhema, Mančester junajteda i Brajtona pokazuju da se rad isplatio. U Premijer ligi nema lakih utakmica, bilo da igramo protiv vrhunskih timova kao što su Totenhem ili Junajted, ili manjih timova, nema nikakve razlike, uvek morate da date sve od sebe - zaključio je Lukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading