SKANDAL NA OSTRVU! Osuđen bivši fudbaler Arsenala!

Autor:

Sport

15.03.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digla se velika prašina.

SKANDAL NA OSTRVU! Osuđen bivši fudbaler Arsenala!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši fudbaler Arsenala, Seltika i Sanderlenda, Entoni Stouks, nedavno je osuđen na pet meseci zatvora zbog kontinuiranog uznemiravanja svoje bivše devojke, Ejd Skot.

Ova nezavidna situacija datira još od jula 2018. godine, a Stouks je bio upleten u ovaj slučaj sve do februara 2019. godine.

Tokom ovog perioda, Stouks je uznemiravao Ejd Skot na različite načine, uključujući i verbalno zlostavljanje, kao i dolazak na njena vrata. Zbog ovakvih postupaka, sud je 2019. godine doneo odluku o zabrani prilaska i kontakta sa bivšom devojkom, koja je trajala četiri godine.

 

 

Nakon što je prekršio ovu zabranu, Stouks je postao predmet poternice, a 2021. godine je uspeo da izbegne hapšenje bežeći u Irsku. Međutim, nakon meseci bekstva, Stouks se predao vlastima i smešten je u zatvor.

U zatvoru, Stouks provodi 23 sata dnevno u svojoj ćeliji iz razloga bezbednosti i straha, kako su preneli engleski mediji. Trenutno je već mesec dana iza rešetaka i treba da odsluži još četiri meseca kazne. Osim toga, dobio je i kaznu od pet godina zabrane prilaska bivšoj devojci, kao i godinu dana zabrane prilaska njenim roditeljima.

Ovo nije prvi put da se Stouks našao u nevolji sa zakonom. Ranije je bio uhvaćen sa kokainom, a takođe je izbegao zatvorsku kaznu zbog tuče u noćnom klubu.

Entoni je karijeru u Arsenalu počeo 2005. godine, ali je često slat na razne pozajmice, pa u klubu s Emirata nije upisao nijedan zvanični meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading