SEKSI PLAVUŠA UŽIVA NA ODMORU SA IGRAČEM ARSENALA: Zovu je "kraljica TVERKA"! (FOTO)

Autor:

Sport

18.03.2024

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uživaju u prirodi.

SEKSI PLAVUŠA UŽIVA NA ODMORU SA IGRAČEM ARSENALA: Zovu je "kraljica TVERKA"! (FOTO)

Foto: Instagram/claudia.redheaded_babe

Jakub Kivijor uživao na kratkom odmoru sa partnerkom, "Kraljicom tverka"

Fudbaler Arsenala, Jakub Kivijor, iskoristio je slobodan vikend kako bi proveo vreme sa svojom partnerkom Klaudijom Kovalčik u planinskom ambijentu. Klaudija, poznata kao "kraljica tverka", izgradila je veliku bazu fanova na društvenim mrežama. Sa preko 80,000 pratilaca na Instagramu, ona je svoje fanove obradovala serijom slika sa njihovog poslednjeg putovanja.

Odmaranje u prirodi
U svojoj objavi, "Kraljica Tverka" je napisala: "Prvi kratki odmor konačno. Trebalo mi je odmora posle intenzivnog perioda od početka godine, moje telo je već bilo umorno. Ovo nije kraj mog slobodnog vremena..." Na slikama, par se može videti nasmejan i pozira ispred slikovitog planinskog pejzaža. Claudia je takođe objavila seriju slika sa svoja dva mala psa.

Republika

Foto: Instagram/claudia.redheaded_babe

Klaudija Kovalčik i Jakub Kivijor


Međunarodne Obaveze
Kivijor, koji ima 24 godine, će se uskoro naći na međunarodnoj sceni sa Poljskom. Njegova reprezentacija će igrati u polufinalu plej-ofa za Evropsko prvenstvo 2024. godine protiv Estonije. Ukoliko trijumfuju, sledeće nedelje će se boriti protiv Velsa ili Finske za mesto na turniru u Nemačkoj ovog leta.

Vrele objave

Klaudija na društvenim mrežama uglavnom kači golu zadnjicu kojom "tverkuje". To često nailazi na oduševljenje kod muških pratilaca koji uglavnom i čine njenu bazu fanova. Možete pogledati jednu od njenih objava na Instagramu u prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading