SPEKTAKL U NAJAVI! Stižu Zvezda, Partizan ali i Espanjol, Atletiko i drugi!

Autor:

Sport

16.03.2024

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći po redu Zlatibor Kup, pod sloganom ,"Da li ste spremni", održaće se u periodu od 26. do 29. aprila na terenima Turističko Rekreativnog Kompleksa Zlatibor.

SPEKTAKL U NAJAVI! Stižu Zvezda, Partizan ali i Espanjol, Atletiko i drugi!

Foto: TRK Zlatibor

Ovo je nastavak tradicije, gde klinci uživaju u najlepšoj sporednoj stvari na svetu. Ove godine organizatori očekuje preko 2.000 učesnika i trenera u godištima od 2010. do 2017.

Timove iz Srbije, predvode Crvena zvezda i Partizan. Navodimo i Vojvodinu, Brodarac, IMT, Dinamo Pančevo, Mačva Šabac, škola fudbala Olimpik, Atacante i mnoge druge.

Naravno u svim kategorijama nastupiće i nade lokalnog FK Zlatibor, a po prvi put na turniru će igrati i Italijani.

Republika

Foto: TRK Zlatibor

 

Poznati klub Udineze u generacija 2013. i 2014. dolazi da predstavi svoje talente. Španski Espanjol najavio je da očekuje medalje u godištima 2012. i 2013. a među učesnicima biće i ruska škola fudbala Devetka, FSHM iz Moskve.

Tu su i rumunski klubovi Kluž, Lazio Selesti, Rapid Bukurešt i Arad,. Učestvovaće i klubovi iz Slovenije, pa najpoznatija ekipa Bugarske, CSKA iz Sofije, kao i klubovi iz Makedonije i Crne Gore. Poslednja prijava za uzrast 2013. stigla je od slavnog španskog Atletika iz Madrida.

- Izuzetnu zahvalnost, naravno pored Turističke organizacije Zlatibor koja sa nama učestvuje u organizaciji, dugujemo predsedniku opštine Čajetina, Milanu Stamatoviću i ljudima iz naše opšttine. Takođe u organizaciji učestvuje i agencija M tim pro i Fudbalski savez Zapadne Srbije. Zaista svi jedva čekaju početak. Prošle godine bilo je sajnih popteza i golova, dugo se pričalo o turniru. Sada evo treći put za redom, konkurencija je najjača do sada - istakao je Nikola Novaković, direktor Turističko rekreativnog kompleksa Zlatibor, koji je nedavno posetio i ministar sporta Zoran Gajić.

Foto: TRK Zlatibor

 

Zlatibor je tako po ko zna koji put potvrdio da je prava meka za fudbal, ali i mnoge druge sportove. Igraće se čak na sedam terena.

Prošle turnire gledalo je puno roditelja i građana, a među njima i nekadašnji sjajni fudbaleri Njeguš, Biševac i Mudrinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading