TEKTONSKI POTRES U DOMAĆEM FUDBALU! Vodio Srbiju na SVETSKOM PRVENSTVU, a sada preuzima SUPERLIGAŠA!

Autor:

Sport

15.03.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman uspeh za klub sa Banovog brda.

TEKTONSKI POTRES U DOMAĆEM FUDBALU! Vodio Srbiju na SVETSKOM PRVENSTVU,  a sada preuzima SUPERLIGAŠA!

Foto: fss.rs

Piksi i Krstajić

Prema informacijama "Sportskog žurnala", bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, mogao bi da se vrati u Superligu Srbije kao potencijalni novi trener Čukaričkog. Navodno, on je najzanimljiviji kandidat upravi "brđana" i najbliži je tome da zameni nedavno otišlog Gordana Petrića.

Nakon što je Čukarički ostao bez šefa stručnog štaba, klub neće žuriti sa postavljanjem novog trenera. Za utakmicu protiv Voždovca, ulogu trenera će preuzeti pomoćni trener Goran Stanić, koji je ranije bio asistent Gordanu Petriću i Igoru Matiću. Ovo će verovatno biti privremeno rešenje dok uprava "brđana" ne ozvaniči četvrtog šefa struke u aktuelnoj sezoni, s obzirom na značajan broj konkurenata za tu poziciju.

Republika

Foto: Starsport

Mladen Krstajić


Mladen Krstajić je poslednji angažman imao kao selektor fudbalske reprezentacije Bugarske, a pre toga je radio kao trener u TSC-u i Makabiju iz Tel Aviva. Njegovo iskustvo i prethodni rad mogu biti od velikog značaja ukoliko se zaista vrati u Superligu Srbije.

Očekuje se da će ova potencijalna promena u trenerskom timu Čukaričkog izazvati veliko interesovanje javnosti, budući da je Krstajić veoma poznata ličnost u srpskom fudbalu. S obzirom na njegovu raniju ulogu selektora reprezentacije, njegov eventualni povratak u domaći fudbal bio bi značajan događaj za sportsku javnost. Podsećamo da je upravo Krstajić predvodio naš nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Rusiji, što mu je i najveći uspeh u karijeri. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading