ŠOK U KOMŠILUKU! Poznati hrvatski FUDBALER POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI!

Autor:

Sport

15.03.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ostao ravnodušan na ovaj prerani gubitak.

ŠOK U KOMŠILUKU! Poznati hrvatski FUDBALER POGINUO U STRAVIČNOJ NESREĆI!

Foto: printscreen

Tragična nesreća na ulicama Splita odnela je život 20-godišnjeg fudbalera Šimuna Solića, igrača RNK Splita.

Mladi sportista je podlegao je povredama nastalim u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 22:15 u području Stobreča, tačnije na ulici Svetog Lovre. Detalji koji su izašli iz scene ukazuju da su i vozač i drugi putnik na motociklu takođe zadobili povrede, pri čemu je ovaj drugi na sreću prošao sa manjim povredama.

 

 


Šimun Solić, talentovani fudbaler, koji je prethodno igrao za klubove poput Splita, Hajduka, Solina i Dugopolja, nedavno se prebavio u RNK Split iz Orkana. Njegova prerana smrt ostavila je lokalnu sportsku zajednicu u žalosti, dok se nose sa gubitkom obećavajućeg mladog talenta. Iako se još uvek istražuju detalji nesreće, uticaj Solićevih doprinosa sportu i potencijala koji je posedovao unutar fudbalskog sveta ne mogu se potceniti.

Nakon tragičnog događaja, vlasti su brzo reagovale, a policija je sprovela istragu na licu mesta pod vođstvom zamenika javnog tužioca. Policijsko odeljenje Splitsko-dalmatinske oblasti potvrdilo je smrtni slučaj, izrazivši saučešće i priznavši gubitak muške osobe usled povreda zadobijenih u nesreći. Istraga ima za cilj da rasvetli okolnosti oko nesreće i utvrdi niz događaja koji su doveli do tragičnog ishoda.

Nakon ovog razornog događaja, lokalna fudbalska zajednica se okupila kako bi odala počast sećanju na Šimuna Solića. Prijatelji, navijači i sportske organizacije su poslali poruke saučešća, odražavajući dubok uticaj koji je Solić imao na ljude oko sebe. Dok se istraživanje nastavlja, zajednica je ujedinjena u pružanju podrške porodici i voljenima Šimuna Solića u ovom teškom trenutku.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading