NIJE SAMO PAVLOVIĆ! Srbija ostala i bez OVOG bisera! Odlučio je da igra za Crnu Goru!

Autor:

Sport

14.03.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovani fudbaler izabrao selekciju "hrabrih sokola".

NIJE SAMO PAVLOVIĆ! Srbija ostala i bez OVOG bisera! Odlučio je da igra za Crnu Goru!

Foto: Tanjug/AP

Mladi štoper Andrej Đurić, koji trenutno igra za Spartak iz Trnave na pozajmici iz Crvene zvezde, odlučio je da prihvati poziv selektora Crne Gore, Nikole "Pece" Rakojevića.

Iako su ostale administrativne formalnosti, nema dileme da će talentovani defanzivac ubuduće nositi dres "hrabrih sokola".

Rođen 2003. godine, Đurić je bio član omladinske i mlade reprezentacije Srbije, ali izostanak poziva i nedostatak prilika da pokaže svoj talenat na terenu, naveli su ga da prihvati poziv ove komšijske države.

Fudbalski savez Crne Gore vidi Đurića kao potencijalnog standardnog seniorskog reprezentativca u budućnosti. On se smatra jednim od projekata za budućnost i planira se da započne svoju reprezentativnu karijeru u mladoj selekciji.

Foto: Starsport

Andrej Đurić

Ova odluka predstavlja značajan korak u karijeri mladog fudbalera, pružajući mu priliku da pokaže svoje sposobnosti na međunarodnoj sceni.

Đurić je bio u prvom timu Crvene zvezde pod vođstvom tadašnjeg trenera Dejana Stankovića u proleće 2022. godine, a zatim je bio uspešan na pozajmici u slovenačkim Domžalama.

Trenutno se ističe kao jedan od najboljih štopera u slovačkom prvenstvu i igrao je sa Spartakom iz Trnave u grupnoj fazi Lige konferencije. Njegovi uspesi na terenu jasno ukazuju na Đurićev potencijal i talent.

Podsetimo, fudbalska Srbija je nedavno izgubila bitku za bisera minhenskog Bajerna Aleksandra Pavlovića, koji je odlučio da iigra u A timu za selekciju Nemačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading