DOĐI U PET DO PET: Partizan ORIGINALNO pozvao navijače na meč!

Autor:

Sport

13.03.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada "Ambasadori", a sada marketing tim kluba iz Humske.

DOĐI U PET DO PET: Partizan ORIGINALNO pozvao navijače na meč!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana od 16.55 u Humskoj igraju meč 25. kola Superlige protiv Napretka i pokušaće da zadrže prednost na prvom mestu u odnosu na Crvenu zvezdu.

Crno-beli su odoleli u 172. večitom derbiju odigranom na Marakani, rezultat je bio 2:2(1:1), a izabranici Igora Dulajaj ostali su na čelu superligaškog karavana sa 60 osvojenih bodova u odnosu na Zvezdinih 59.

Duel sa Napretkom će biti izazovan i težak, toga su svesni svi u klubu, a za ovu utakmicu su odlučili da puste besplatan ulaz, jer im je potrebna podrška navijača.

Najvatrenije pristalice bojkotuju utakmice na stadionu JNA, ali se iz kluba nadaju da će doći dovoljan broj simpatizera koji će izabranicima Igora Duljaja pomoći da ostvare pobedu.

Poziv na stadion je originalan, a kao u pesmi čuvene grupe Ambasadori iz 1977 godine, marketing tim crno-belih je napisao "Dođi u pet do pet".

 

 

Kako stihovi kažu: "Dođi u pet do pet, nešto ću ti reći ako nisi ljut", tako se crno-beli nadaju da njihovi simpatizeri nisu ljuti na njih, a i nemaju razlog.

Partizan prerdugo nije u ovom delu sezone bio na vodećoj poziciji Superlige, a ukoliko nastave da igraju na ovaj način, mogu da se nadaju titulu.

Ipak, Zvezda je u usponu forme i željna je trofeja, posebno nakon lošeg rezultata u Ligi šampiona, tako da nas očekuje zanimljiva završnica prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading