PLAKALA SAM ZBOG ZVEZDE SAMO PO JEDNOM ZBOG DOBROG I LOŠEG REZULTATA! Voditeljke sa Arene otkrile koji mečevi su im PROBUDILI EMOCIJE!

Autor:

Sport

07.03.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emocije su "eksplodirale" rekla je Jovana, dok je Dijana navela sezonu pod Markom Nikolićem kao omiljenu.

PLAKALA SAM ZBOG ZVEZDE SAMO PO JEDNOM ZBOG DOBROG I LOŠEG REZULTATA! Voditeljke sa Arene otkrile koji mečevi su im PROBUDILI EMOCIJE!

Foto: ST/Nebojša Mandić

U susret 172. večitom derbiju ugostili smo voditeljke TV Arena Sport Dijanu Čolović Radulović i Jovanu Guzijan od kojih smo, između ostalog, saznali koji su im bili najemotivniji momenti tokom karijere.

Jovana je pričala da je plakala nakon utakmice sa Krasnodarom, a mi smo je upitali i da li su je te emocije "stigle" još nekih puta.

- Posle Bordoa, ali iz drugih razloga. A, od sreće.. pa mislim da nisam baš plakala više nijednom. To sa Krasnodarom je bila jedna jako čudna i neopisiva utakmica, jer prosto, mi smo bili na atletskoj stazi dole i nekako se sva ta energija upijala sa tribina i terena. Svi smo tih poslednjih minuta bili "na iglama" i kada je sudija konačno odsvirao kraj, kao balon da je pukao, prosto emocije su eksplodirale i nisam uopšte očekivala da će mi se desiti da zaplačem, ali to je takva sreća bila i ko to nije doživeo ne može da shvati, rekla je Jovana.

 

 

Dijana je potom prokomentarisala šta je njoj izazvalo najveću sreću.
- Pa, moj najradosniji momenat je iz sezone kada je Marko Nikolić one sezone uzeo šampionsku titulu. Sećate se verovatno svi one bakljade koja je išla kroz ceo stadion. Kompletna atmosfera te sezone je bila specijalna, filmska. Sada kada pričamo o njoj i kada je se sećamo uvek je pominjemo kao neku koja se neće više ponoviti na taj način. Skoro sam baš razmišljala kako od tada nemam nijednu normalnu sliku, nekako nismo ni razmišljali o tome da palimo kamere, bili smo prisutni u trenutku. Bio je takođe baš specifičan, ali ne najradosniji momenat oproštaj Saše Ilića. To je takođe bila velika stvar za Partizan proteklih godina, rekla je voditeljka TV Arena Sport za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading